Facebook

Linkek

Utolsó kommentek

Baranya után, Szendrő előtt...

2009.07.07. 13:14

 

A Toma-Kerényi kettős az esztergomi és komlói megmérettetések után újult erővel készül a Szendrő Rallyra. Kerényi Lászlót kérdeztük a felkészülésről és a jövőbeni tervekről.

Toma Zoltán - Kerényi László

 

"Az autó felkészítése zajlik, a következő futam számunkra az 1,5x szorzójú IV. Roland-Autó Szendrő Rallye lesz Augusztus 8-9.-én. Sajnos a Rali- Túra Bajnokság következő futamán az I. Karcagi Kistérségi Ralin nem tudunk rajthoz állni. A verseny bár az Alföldön lesz ennek ellenére nagyon technikás szakaszokkal várja a versenyzőket, 1999.- ben voltam itt a csapatunkkal egy nagyon hangulatos versenyen."

A Tatabányai Volán SE. Autósportolói eközben sem tétlenkedtek: Július 27-28.-án Nagyvelegen a 12. Ezerjó Rallyesprint Bajnokság futamán két párosuk állt rajthoz.

Tréznik János - Balogh László

 

A csapat új versenyzői Tréznik János - Balogh László biztosan kormányozták célba az Opel Kadett GSI-t, így végül a H2 kategória 8. helyét szerezték meg.

Kerényi Zoltán - Kuti Péter

 

Kerényi Zoltán - Kuti Péter páros A6 kategóriában indult Lada 2107-el, sajnos a technika ördöge őket sem kímélte, az első szakasz végén az olajszivattyú meghibásodása miatt kellett kiállniuk. Gazdik László - Ruga Endre páros szintén az A6 kategóriában indult, ahol a 3. helyezését szerezte meg Lada 21074 -el.

 

A Györök utca 26. kedvence és támogatottja: Toma Zoltán és Kerényi László



Ön szerint Keke mennyi sört érdemel ezért a posztért?
szerintünk: (5/5)
Eddigi eredmény: (5/5)


Szólj hozzá!

Címkék: sport rallye toma zoltán kerényi lászló

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorokutca26.blog.hu/api/trackback/id/tr881231837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása