Facebook

Linkek

Utolsó kommentek

az vagy, amit megeszel

2009.12.24. 14:12

 

 

Van mostanában valami Jamie Oliver műsor, amiben nem (vagy nem csak) főz, hanem életviteli tanácsokat ad, és körüljár egy-egy témát. Egyszer a csirketenyésztést vette górcső alá, és meg kell hagyni, elég gyomorforgató képsorokat láthattam.
Hasonlóan megdöbbentő képsorokat tartalmaz a Food,inc. című dokumentumfilm is, mely a modern élelmiszeripar hátulütőire próbálja felhívni a figyelmet. A filmben elhangzó dolgok jó része (még) csak az Egyesült Államokra vonatkozik, de talán intő jel lehet számunkra is: Ha nem vigyázunk, bizony mi is ide juthatunk.
Persze ezt a filmet is fenntartásokkal kell kezelni, megfelelő kritikával illetni, összességében azonban elmondható, hogy tanulságos.
Akinek a téma felkeltette az érdeklődését, az kis utánajárással több magyar forrással is találkozhat, mely a hazai helyzettel foglalkozik.

Én személy szerint ismét hálát adtam az Úrnak és a sorsnak, hogy nem az USA-ba születtem.



Ön szerint giorgio (Gyurka) mennyi sört érdemel ezért a posztért?
szerintünk: (5/5)
Eddigi eredmény: (4,5/5)


Szólj hozzá!

Címkék: kpluszf

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorokutca26.blog.hu/api/trackback/id/tr11620643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása