Facebook

Linkek

Utolsó kommentek

III. Györök utca kupa

2010.08.24. 10:37

 

Idén harmadik alkalommal került megrendezésre a Györök utca kupa kispályás labdarúgó torna. A résztvevő csapatok már jóval 10 óra előtt elkezdték a bemelegítést a csoportmeccsekre, majd pontban 10 órakor Csecsi sípszavára a Dream Team - Greens összecsapással kezdetét vette a torna. A csoportkör során mindkét csoportban hamar kiderült, hogy ki lesz a 4. helyen kieső csapat.

Az A csoportban a Dream Team míg a B csoportban a Csontdarálók együttese három vereséggel végzett a csoportok 4. helyén. A két továbbjutó helyért azonban ádáz, olykor már-már késhegyre menő csatát vívtak a csapatok. Az A csoportban három csapat is két győzelemmel és egy vereséggel végzett, így sajnos csak rosszabb gólkülönbségének köszönhetően kényszerült a harmadik helyre a Greens a csapata, míg a két továbbjutó az All Stars és Rehab SE csapatai voltak. A B csoportban a Vál Völgye könnyedén hozta a kötelező győzelmeket, így az ő elsőségükhöz nem fért kétség. A második helyről döntő meccs a Réti Pumák és a Puding Söröző együttesei között parázs hangulatú összecsapást hozott, végül azonban a Pumák 2:1 arányban legyőzték ellenfelüket, ezzel biztosítva helyüket az elődöntőben.

A csoportok végeredményei

A csoport

  Név GK P
1. All Stars +3 6
2. Rehab SE +1 6
3. Greens 0 6
4. Dream Team -4 0

 

B csoport

  Név GK P
1. Vál Völgye FC +4 9
2. Réti Pumák +1 6
3. Puding Söröző 0 3
4. Csontdarálók -5 0

 

 

 

Az első elődöntőt az A csoport győztese az All Stars játszotta a B csoport második helyezettjével a Réti Pumákkal. Vadász Gergő 2 gólja elégnek bizonyult a győzelemhez, így 2:1-es eredménnyel az All Stars jutott elsőként a döntőbe. Ellenfele a Vál Völgye Rehab SE párharcból került ki. A 2009-es bajnok Vál Völgye magabiztosan 3:0-ra nyerte a mérkőzést így már csak egy karnyújtásnyira kerültek a címvédéshez. A bronzmeccs előtt Buzer Nikolett és Szakály Kinga tartott egy pár perces kerékpár bemutatót.

16 óra 7 perckor kezdetét vette a harmadik hely sorsáról döntő mérkőzés a Réti Pumák és Rehab SE csapatai között. A mérkőzés rangjához méltóan izgalmas összecsapásnak lehettek tanúi a csarnokba kilátogató érdeklődök. Néhány perccel a lefújás előtt 0:0-ás állásnál egy vitatott szituációt követően a Pumák egyik játékosa nem bírta tovább és elragadtatta magát. A bíró piros lappal honorálta a játékos fegyelmezetlenségét. Ez a buta szabálytalanság nehéz helyzetbe hozta a csapatot, ám a játékosok nem álltak vissza, továbbra is saját játékukat próbálták játszani, aminek meg is lett az eredménye. Emberhátrányból sikerült a Pumáknak megszerezni a vezetést. Rehab SE ezután kettőzött erővel rohamozta ellenfele kapuját és sikerült egy perccel a lefújás előtt egyenlíteniük. 1:1-es eredmény után jöhettek a büntetők. 3:2-es összesítéssel a Réti Pumák nyerték meg a párharcot és ezzel együtt a bronzérmet.

A kupa fénypontja, a torna döntője kevesebb izgalmat hozott. A 2009-es bajnok könnyed játékkal négy góllal múlta felül az All Stars csapatát. 5:1-es végeredménnyel a Vál Völgye FC megvédte címét, másodszorra nyerte el a Györök utca kupát.

Végeredmény

1.  Vál Völgye FC
2.  All Stars
3.  Réti Pumák
4.  Rehab SE
5.  Csontdarálók
5.  Dream Team
5.  Greens
5.  Puding Söröző

 

 

A kupa gólkirálya 4 találattal Molnár Attila lett.

Góllövők 

Molnár Attila Vál Völgye FC 4
Bujdosó Sándor Greens 3
Jakab János Vál Völgye FC 3
Vadász Gergő All Stars 3

 

 

 

Gratulálunk minden résztvevő csapatnak, reméljük jól szórakoztak csak úgy mint a rendezvényre kilátogatott érdeklődők. Jövőre mindenkit visszavárunk.



Ön szerint Keke mennyi sört érdemel ezért a posztért?
szerintünk: (5/5)
Eddigi eredmény: (4,7/5)


Szólj hozzá!

Címkék: sport tata györök utca kupa

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorokutca26.blog.hu/api/trackback/id/tr352243298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása