Facebook

Linkek

Utolsó kommentek

SP koncerten jártunk

2011.06.12. 10:25

 


In medias res kell kezdenem: ezt józanon nem lehett kibírni. Történt ugyanis, hogy Diána SP koncertre invitált, és persze a diploma megszerzése után minden hülyeségben benne vagyok, tehát nem kellett kétszer mondania, Janival és Verkával kiegészülve felkerekedtünk, és átmentünk a tatabányai Interspar parkolójába, ahol fergeteges élményben volt részünk. Kis késéssel érkeztünk, és a parkolóhely megszerzése is necces volt, azonban a mester megvárt minket, és hakniját teljes egészében "élvezhettük". A lányok megpróbáltak minket becsalogatni a tömegbe, azonban Janival éreztük, hogy nem lesz ennek jó vége, na meg az autóban letétbe helyezett nem elhanyagolható mennyiségű alkohol közelében szerettünk volna maradni, így mi csak a tömörülés széléről követtük az eseményeket, nagyokat húzva a gondosan bekevert kapitány-kólából.
A koncert vége felé lettünk figyelmesek a backstage környékén gyülekező maroknyi emberre, akik jelentős része még bőven fiatalkorú volt, oda álltunk hát mi is, remélve, hogy készíthetünk egy közös képet ezzel a fantasztikus előadóművésszel, illetve nagy mosolyok közepette a következő fellépő -Fluor- érkezését figyeltük. Már-már minden remény elszállt, amikor a koncert végeztével hátrajött hozzánk SP, és elkezdett autogramokat osztogatni, illetve pózolni a rajongókkal egy-egy közös kép erejéig. Janival éreztük, hogy eljött a mi időnk, és kihasználva a plusz 20-30 centinket, átnyúltunk a sikítozó 14 éves lánykák fölött, és követeltük a mestertől, hogy dedikáljon nekünk is! Jani kapott egy helyszínen alírt fotót, amin kedvenc énekesünk látható, és amit Dia le is nyúlt egy óvatlan pillanatban, én viszont az 5 év viszontagságait megélt diákigazolványomat nyújtottam a művész úr felé, amin először megrökönyödött ugyan, de aztán gond nélkül aláfirkantotta.
Ekkor éreztük Janival, hogy kihoztuk a rendezvényből, amit lehetett, és Fluor koncertjét már csak az árnyékból figyeltük, nagyokat derülve az apukájuk nyakában ülő 5-6 éves kislányokon, akik visítva üvöltötték, hogy ők csak akkor buliznak, ha úgy van.
Utólag tudtuk meg, hogy a koncert félbeszakadt, pedig nekünk nagyon úgy tűnt, hogy pusztán lejárt a kifizetett fél óra, mindenesetre Fluor sietősen távozott. Nem estünk azonban nagy kétségbe, megvártuk a lányokat, és elkezdtük az éjszakát, de ez már egy más történet...



Ön szerint giorgio (Gyurka) mennyi sört érdemel ezért a posztért?
szerintünk: (5/5)
Eddigi eredmény: (5/5)


6 komment

Címkék: koncert tatabánya buli tomi interspar fluor tömegnyomor sp félbeszakadt

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorokutca26.blog.hu/api/trackback/id/tr912976898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabinet 2011.06.12. 11:00:48

Mérhetetlen melegség tölti el szívemet, hogy ismét aktiválódott a blog. Remélem, ezentúl ismét élvezhetem kedvenc publicistám Gyurka írásait, és nem csak a popszakma mai mestereiről fog értekezni.

Komlósy Cs 2011.06.12. 11:23:14

"Ekkor éreztük Janival, hogy kihoztuk a rendezvényből, amit lehetett..." - itt érezem úgy, hogy röhögve fel kell visítanom - és meg is történt! Szép kis beszámoló Gyurikám, gratulálok hozzá :)

Keke · http://gyorokutca26.blog.hu 2011.06.12. 11:39:08

igynevess.blog.hu/2011/06/12/apaaa_este_megyek_sp_koncertre Küldöm a szerkesztőség kétharmadának. "A kétharmad nem csak lehetőség, de nagy felelősség is." :D

Keke · http://gyorokutca26.blog.hu 2011.06.12. 11:43:20

Azért a himmel-es "ilyen ez a popszakma" póló az nagyon komoly (főleg ebben a kontextusban) :D

Dzsanni (Jani) 2011.06.12. 12:27:03

Fontos része még a sztorinak, hogy a Robi anyukájával (Robi és Báttya SP táncosai) álltunk sorban dedikálásért. A hölgy tájékoztatott minket róla, hogyha pár órával korábban érkezünk és 5 ezer forint felett vásárolunk az intersparban, akkor óránként sorsoltak vola, hogy mehessünk egy kört a hátul álló piros ferrarival, amelynek állítása szerint az anyósülésen ülő szőke plázacica nem volt széritartozéka (pedig nagyon ügyesen beleolvadt a környezetébe), bár Gyurival vele is hasznosan el tudtuk volna tölteni az 5percet, csak sajnos a ferrari futóművét nem a fényes parkolózáshoz tervezték (már felvettem a kapcsolatot a ferrari gyár vevőszolgálatával ez ügyben, hiszen ezt mihamarabb orvosolni kell!). Hála istennek tisztes távolságban voltunk a Fluor koncert hatására kiváltott armageddontól, ez a katasztrófa is közrejátszott abban hogy a kapitány gyorsabb ütemben fogyjon el. Részvétem a ferrari tulajoknak!
süti beállítások módosítása