Facebook

Linkek

Utolsó kommentek

Há' mész Miki?

2010.01.07. 17:12

 

Kár tagadni, nagy Avatar-őrület van mostanság. 17 nappal premierje után átlépte az egymilliárd dolláros jegyeladásból származó bevételt, itthon az IMax-ban hetekkel előre nem lehet már jegyet kapni rá, rengeteg helyen visszaköszön a film: plakáton vagy éppen a South Parkban (és igen, az ötletet Cartmantől lopták). Tesómmal már jó ideje elterveztük, hogy megnézzük IMAx-ban, ez az élmény ugyanis mindkettőnknek kimaradt eddig. A napokban a homáron olvasható volt egy bejegyzés, ami nem sok jóval kecsegtetett a lefoglalt jegyek átvételét illetően, úgy döntöttem hát, hogy egy nappal az előadás előtt, a kora délutáni pangásban állok sorba, és szerzem meg az áhított jegyeket.
Így kerültem a Keleti környékére, melynek Aréna felőli oldalánál több kisbusz, lakókocsi, security-s kocsi és egy nagyobb, Barátok Közt feliratú kisteherautó állt. A pályaudvarba kukkantva pedig kamerákat, lámpákat, meg a forgatáshoz szükséges egyéb kellékeket pillanthattam meg, a dologgal azonban nem különösebben foglalkoztam. Visszafele már pakoltak a szakik, és sikerült egy celebet is megpillantani: a mindig rosszban sántikáló Mikit alakító Szőke Zoltánt. Úgy tűnt, valami riportot ad, pár méterrel távolabbról pedig néhány bámészkodó figyelte a jelenetet. Onnan csináltam én is egy gyors fotót, hogy megoszthassam a blog olvasóival.
Úgy tűnik tehát, hogy valamelyik karakter elutazik valahova. Tán épp' Miki?



Ön szerint giorgio (Gyurka) mennyi sört érdemel ezért a posztért?
szerintünk: (5/5)
Eddigi eredmény: (5/5)


Szólj hozzá!

Címkék: budapest kpluszf

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorokutca26.blog.hu/api/trackback/id/tr121654530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása