Facebook

Linkek

Utolsó kommentek

Bogyó blogja I.

2009.07.08. 21:25

 

Aperitif

 

Az Aperitif étkezés előtt fogyasztandó étvágygerjesztő leleményesség, mely lassan, szinte égetve csordul a rendeltetésére kívánt objektum felé! Itt serkentő hatást gyakorolván a gyomornedvre,éhség érzetet indukálván érzelmi receptorainkban! E folyamat után emóciónk egésze, az étkezés szenvedélyére koncentrálódik… Vagyis az éhségre!

 

Történt ugyanis, h ez év márciusában sikerült kijutnom Amcsiba, hely szerint Cincinnati, Ohio államban. A Györök utcás nehézfiúk egyike, közülük is talán a legnehezebbike feldobta a sáncra váró Mikasat, hogy írjam le az itt töltött élményeim egy részét. Ami egyrészt fain, mer történik az emberrel egy-két móka, másrészről a bombaerős 18 pontos érettségi irodalom esszém után biztosan tudatosult bennem, h mi nem leszek ebben az életben... ha más nem egy jó nyelvtani tréning mindenkinek, és majd kitalálunk valami jutalmazási rendszert pl.: aki a legtöbb hibát véli felfedezni az a nyertes és a megtalált hibák függvényében kap egy cocktail kupont amit leihat a Pletycaban...

Szóval a történet úgy indult, hogy Ferihegyen a becsekkolás zárása előtt 10 perccel sikerült bejutnom... majd a ceremónia után sikerült is felszállni! A repülővel úgy vagyok, hogy semmi bajom vele amíg nem én ülök benne… No hát “welcome” a törpék országában… Itt minden kicsi és kevés… Sebaj Johnny barátunk majd oldja a feszültséget… és ha sikerül mosolygós állapotba kerülni még barmi lehet! Pár ezer km magasban gimnasztikázni a félnégyzetméteres toiletben a szépenmosolygós stewardess-szel... El is indult a vadászat és az ázsiai felszolgálóra esett a választásom, de miután kiderült, h a az alcoholos piákat horror összegen próbálják eladni lányos zavaromban easy visszavonulót fújtam… Könnyed 8 óra repülés után Kennedy reptér – New York szikrázó napsütés “hajam” -> iszonyat … Ok, sapka! Vámolásnál előttem küldtek haza egy indiai nőt… Fck… Colgate mosoly... ujjlenyomat, retinavizsgálat, gebasz a papírokkal - New York -> átszállás -> 2h -> Cincinnati... nővérem pick up… Csicsika.

 

Valami Amerika

 

Aznap reggel mint utóbb kiderült jelenésem van a nyelvsuliba mer ez az utolsó reg’s day... Imádok eminens lenni!!! Az iskola úgy néz ki mint a filmekben: Gigantikus kajálda… egyik asztalnál a helyi focicsapat, a másiknál a Twilight-os arcok, a harmadiknál pedig a szegény elesett lány teljesen egyedül, akinek végül sikerül összejönnie Freddy Prinz Jr-ral… Belépek a terembe, körbe nézek… 20 női egyed égető tekintete... lol “Aliz csodaországban” ingemen látszik a Delta repülőtársaság logó gyűrődése, szemem vérvörös, kinézete 10 pound blow beszippantását imitálja... Ennek ellenére a tanárnő rendkívül segítőkész és megértő. Még meg kell írnom egy tesztet, h melyik csoportba kerüljek… 30 min verejtékes harc után sikerült bekerülnöm a “B” kategóriába, ami itt a közepest jelenti… szíjú later.

Mi kb.20 percre lakunk a down towntól egy Silverton nevü helyen..ha esetleg nem ugrana be elsőre, Kenwood mellet közvetlen,valamennyivel Mariemont után…

 

Amerikát leginkább a monumentális szóval lehetne jellemezni. Minden hatalmas, óriási! A vajas bödöntől az autókig. Ezek a rettenetes Dodgeok, Ford monsterek és Cadic. Valamint számtalan Mustang, Mercuri, Acura, Lincoln, Chewi, Porsche néhány Masarati és Ferrari etc... Minden egyes saroknál gyorsétteremek hada! Hihetetlen komolyan… Wendys, Arbys, Mc, Bking, Tacobell, Penn Station(a legjobb), Popeye, KFC, Cici’s pizza, La rosas, Little Ceasar (jó csaj az eladó), Red labster csak h néhányat említsek... ezzel párhuzamosan rengeteg az elhízott, abnormálisan kövér ember!!! A határtalan jólét és bőség Uralkodó birodalma! Gondoljatok bele, h a Mc-be 1$-ért veszel egy 1l-es colát és annyiszor töltöd újra amennyiszer szeretnéd!

"Csak az U.S.A. területén felhalmozott, étel/ital túltermelés, PAZARLÁS által szemétbe került tápanyag mennyiség elegendő lenne az afrikai országoknak, h az összes éhesszájat megetessék… sőt még vmi juttna itt is a lomtárba"

 

Az emberek mosolygósabbak és barátságosabbak mint otthon. Itt nem kell aggódnod a csekkek miatt, ugyanis a min. órabér 7.33$. Az átlagkereset 1500$ körül mozog! Aki dolgozik és “akar” annak standard 2 autó, ház és luxus cikkek… A velem egykorú fiataloknak autó, némelyiknek a belvárosba lakás… Elkényeztetett, lusta princessek, akik spanyol viasz poopolás hitében úgy beszelnek a szüleikkel és a többi emberrel mint egy darab szarral. 15-16 éves lányok kívülről fújják a Kamasutrát… ami még oké is lenne mer a sex a test cadillac-je… de amikor 17 évesen megszüli az első gyerekét és utána, idézem: "I was young n stupid" (ez itt teljesen normális) Nice play… Majd ahogy teltek-múltak a napok egyre jobban sikerült belemélyülnöm az itteni érába… Sikerült az iskolában új pajtásokra lelni. Sikerült melókat elcsípnem különböző helyeken (megérintett a pénz szaga), érdekesebbnél-érdekesebb emberekkel találkoznom. Fesztiválok, nők, downtown etc...

Egyre jobban feledésbe merült Mo. és teljesen más vizualizációs szemcsék jelentek meg a fejemben… Ekkor éreztem újra azt az eleven serkentő érzést, ami már kezdett kihalófélbe lenni bennem… elkezdtem éhezni… éhes lettem!!! Az aperitif beindította az inspirációs fogaskerekeket… és törtem egy falatot az életből…



Ön szerint Bogyo (Adrian) mennyi sört érdemel ezért a posztért?
szerintünk: (5/5)
Eddigi eredmény: (5/5)


7 komment

Címkék: amerika buli bogyó in usa

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorokutca26.blog.hu/api/trackback/id/tr861235124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Keke · http://gyorokutca26.blog.hu 2009.07.08. 22:54:11

Nagyon nagy. Nem látszik a 18 pont egyáltalán. A stílus fergeteges szakadtam a röhögéstől. várjuk az újabb beszámolókat.

Dzsanni (Jani) 2009.07.08. 23:08:48

Awesome:) Viszont az 1liter feletti ingyenkólán nem tudok elsülni. Ki bír 1liternél többet meginni??

Csecskó 2009.07.09. 12:19:11

Most Magyaro.-on a KFC-ben is bevezették ezt az egyet fizetsz és annyiszor töltesz utána, ahányszor csak akarsz!!

Dzsanni (Jani) 2009.07.09. 23:46:59

Biztos sokan fognak élni ezzel a lehetőséggel. Viszont van egy ötletem. Ivóverseny?:)

Zabkapitány 2009.07.11. 17:37:08

Hát te tuti hülye vagy:D..lett mégegy blog amit rendszeresen fogok olvasni:d!WP!GG

LeHeL 2009.07.17. 00:11:13

fasza a cikk de az aranyelet azert nem jon ilyen konnyen... 1500 dolcsi oke de abbol rentet fizetsz kb 7-800 dolcsi alsohangon, autokra biztositas 150-200 dolcsi minimum / db, kaja se olcso ....
remelem jol erzed magad, mikor nezel haza?

Bogyo (Adrian) 2009.07.17. 00:58:44

Teljesen igazad van...az arany élethez azért kevés...de a rent a kreditedtől függ és ha azt jól építed majd csak a fele a fentieknek,a kocsi az reális, kaja nem olcsó de nem is drága....pl:1 pincer havi keresete 1500$ amiből meg van a kocsi(2) és a ház...sztem ez otthon nehezebb!
Nem tom még h haza mek..ha igen akkor szept 3. minden jót
süti beállítások módosítása