Facebook

Linkek

Utolsó kommentek

Olvasói levél

2009.03.15. 21:11

 

A minap az alábbi komment érkezett a blog egy korábbi cikkéhez, ami az Eötvös Gimnázium tavaly tavaszi esetleges fenntartóváltásával volt kapcsolatban. NRG44 nevű kedves olvasónk az alábbi észrevételeit kívánta megosztani:

Átolvastam ezt a förmedvény blogot. Ezek után megvan a véleményem az egész egyház és jobboldalellenes uszítókampányról : you suck, very badly...

"Fiatalok" ! Gondolkodni képtelen, emós, drogos, diszkópatkány, hulladék csőcselék banda! Ez vagytok ti. Az MSZMP-s tanáraitokkal együtt. Ennyire könnyű benneteket megvezetni? Nyomorult, korcs nemzedék, amivel majd bármit meg lehet tenni.

Ezzé tettek titeket a liberális oktatási miniszterek (1990 óta MIND az volt), a liberális média, a liberális mocsok, ami mindenünnen árad.

Minden "szabad ötvösöért" hisztériázó felnőtt mszmps-s volt : a "tatai" totya, a szentessyné, a katona, mindegyik. MSZMP. Kivéve a kertikatit, mert az meg szdsz.

Mondja a szentessyné, hogy kell a sokszínűség, aztán meg csak hebeg-hápog, ha valakinek más véleménye van, mint neki. Tipikus, erőszakos KOMMUNISTA/LIBERÁLIS magatartás. Férje is oszlopos MSZMP tag volt, akárcsak ő maga. "Szép társaság."

...örkény, meg imre kertész, jellemző, zsidó kullllllllllllltúrsovinizmus, semmi más nem kap teret, csak a liberális mocsok, ez is jellemző :-)

Kapisga? Vagy talán eleve az ő fiaik-borjaik vagytok? :-) utánpótlása annak az alja szarnak, ami 1945 óta ezt az országot folyamatosan tönkre teszi? :-)

Totyáék pedig szerették volna megkaparintani az iskola fenntartási jogát, a kis alapítványával, most persze morognak, mert ebből nem lett semmi. Life sucks sometimes. :-)

Sajnálom a normálisabb tanáraitokat, ugyanis ma, ha valaki nyíltan megvallja, hogy antiliberális, netán keresztény, avagy nacionalista, akkor a vérben forgó szemű, habzó szájjal rángatózó hiszterolibsi gyűlöletkórus azonnal rákezd a fasisztázásra, pedig PONTOSAN ŐK AZOK! Judeonácik.

ui : mit gondoltok pupákok, kié a kemma.hu, meg a 24 tóra? Az itteni elsődleges információforrástok - Axel Springer, neo-liberális médiabirodalom. Az eotvos-tata.com nevű szociÁLliberós ferdítésekkel teli primitív gyűlöletoldal pedig a ti személyes szégyenetek.

Nem merül fel, hogy "Cui prodest" az egész egyházgyűlölő cirkusz????

Nah, menjetek "előítéleteket jelképező" lufikat eregetni a humfasiszták, bocs a humanisták közé, a szellemi homokozóba. :-)

Hogy a liberalizmusról még írjak vmit :"Követni fogsz Robespierre" : anno eldugult a Szajna a beledobált, lefejezett tetemektől, nah, nem is szélsőséges mi, nekik "polkorrekt" volt tízezreket a folyóba öletni, meg a 100 millió akit a kommunizmus miatt végeztek ki, a liberalizmus gyökerei, a jakobinizmus, az illuminátus, a szabadkőművesség az egész emberiség ellenségei, és ti ennek a hazugságainak dőltök be oly könnyen.

 

 Sajnos a kommentet stílusa miatt első olvasás után kimoderáltam, mivel kedves olvasónk nem adott meg elérhetőségi címeket, így nem tudtuk megkérdezni, de reméljük nem orrol meg ránk amiatt, hogy így tesszük közzé gondolatait.



Ön szerint Keke mennyi sört érdemel ezért a posztért?
szerintünk: (5/5)
Eddigi eredmény: (1/5)


5 komment

Címkék: blog tata eötvös

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorokutca26.blog.hu/api/trackback/id/tr921004369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LeHeL 2009.03.17. 19:52:05

:D:D:D:D
u rocked my world:d

mynameisbalazs 2009.03.18. 17:17:21

nem volt könnyű végig olvasni...

NRG44 · http://althir.org 2009.04.24. 14:04:18

Dehogy nincs elérhetőség, lehet pm-et írni itt a blog.hu-n. Ha érdemes veletek egyáltalán kommunikálni? :-D hátha megjön az eszetek.

A ti eotvos-tata.com-os fórumotokon meg "büdös csuhások" "rohadt Michl" és hasonló gyűlölködő kommentek szerepelnek.

Miért féltek ilyen beteges fóbiával az egyháztól? Én kívülálló vagyok, de feltűnt a kampányotok, a 24 óra chatben is ezzel csesztetitek Michléket folyvást. Ez már szerintem spammelésnek minősül.

www.huncor.com/kormanyeltoresben/kormanyeltoresbenhtm.htm

Ez a blog maga a szellemi környezetszennyezés, persze tőletek csak ennyi telik.

Láttam a gimnázium környékét - mind a kettőét. Igazi alja bunkó, neveletlen, hangoskodó, szemetelő csőcselék jön-megy nap mint nap, pont olyan, amilyet egy mindent megengedő, individualista, közösségellenes liberális oktatási rendszer kinevel.

Akkor van lelkiismereti szabadság, ha nincs ateista lelki terror. És azt sem értem, miért nem világos, hogy a Wér Vilmos - Tatai Tóth András - Szaniszló féle vonal MSZP-MSZMP kötődésű. Miért nem láttok összefüggéseket?

A humanista párti nevetséges lufi eregetés amúgy Tatabányán volt. Valahol megvan még a hírekben. Demokrácia akadémia néven volt egy rendezvény. A MEASZ szervezte az egészet, az a MEASZ, aminek mai napig tagjai azok, akik kiadták a tűzparancsot 56-ban.

Az elvtársak úgy különben mennyit fizetnek nektek a Michlék elleni mocskolódásért? :-)

mynameisbalazs 2009.05.06. 23:19:38

ahogy látom válaszra sem méltatnak...

Dzsanni (Jani) 2009.05.18. 18:51:50

"Ez a blog maga a szellemi környezetszennyezés, persze tőletek csak ennyi telik."

Tiszteletben tartjuk NRG44 véleményét, és nem alacsonyodunk le arra a szintre, hogy elkezdjünk vele vitatkozni, főleg olyan dolgokban, amikben ő ennyire "képben" van.
Gondolom ezzel mindenki egyetért.

ui: Nem tudom melyik bulibeszámolónkból sikerült ezeket a következtetéseket levonni:D
süti beállítások módosítása