Facebook

Linkek

Utolsó kommentek

FORMULA 1 GRAND PRIX DE MONACO 2008 - elokeszuletek es kvalifikacio

2008.05.25. 01:39

 

Dzsanni a Ronaldo koruli talalgatasok zavarabol kimenekulve kenyelmesen hatradolt a Gyorok utca magan repulogepenek kenyelmes boruleseben es tervezgette a hetveget... szombaton kvalifikacio, este atrepulunk Milanoba egy kis shoppingolasra. Hmmm gondolta magaban, nem is rossz ez a pozicio. Csutortokon delben landolt a gep a Monte Carlo melletti kis repuloteren.

Ezen a versenyhetvegen kivetelesen csutortokon tartjak a szabadedzeseket es penteken a pilotak foleg a szponzorokkal lesznek elfoglalva. Az elso es masodik szabadedzesrol a kovetkezo beszamolo erkezett Dzsannitol:
"Az elso megmerettetes gyoztese a vilagbajnok Kimi Raikkonen lett akit a ket McLaren es csapattarsa, Felipe Massa kovetett. Az edzes soran Heidfeld es Trulli is osszetorte autojat igy a mezony vegen foglaltak helyet. A masodik edzest a McLarennel Lewis Hamilton nyerte, a helyi selyemfiu es Gyorok utca kedvenc Nico Rosberg elott. Harmadik helyen Kimi Raikkonen zart a meglepoen jo Ferrarival. Alonso osszetorte autojat majd elcammogott vele a boxutcaig, ezert a manoverert majdnem megbuntettek a palyabirok"

Penteken a Gyorok utca kepviseloje egy divatbemutaton vett reszt, ahol Ecclestone papa lanya altal tervezett ruhakat mutattak be ezuttal rendhagyo modelleken: Forma 1-es pilotakon. Az atmeneti modell allast vallaltak az alabbi pilotak: Adrian Sutil, Lewis Hamilton, Nico Rosberg, Mark Webber, Vitantonio Liuzzi, Jenson Button, David Coulthard, Nelsinho Piquet es Pedro de la Rosa. A nezoteren sztarriporterunk osszefutott Kimivel es Heikkivel, Jean Todtal es koktelozgatott Naomi Campbellel. A kepeket itt tekinthetitek meg.


Szombaton elerkezett a kvalifikacio ideje, mindenki ledobta a modell goncoket es elfelejtette a tegnap estet a kaszinoban, a pilotak pedig kemenyen koncetraltak arra, amiert ide erkeztek: a versenyzesre.
Az idomero elotti bemelegitest a McLarenek nyertek Raikkonen es Rosberg elott.
Elso etap: Az elso szakasz nagy vesztese Giancarlo Fisichella  volt aki 200. nagydijat egy szep utolso helyezessel unnepelte. Elbucsuztunk tovabba Sutiltol, a tini Vetteltol, kis Piquet-tol es Bourdais-tol is.
Masodik etap: Barrichello, Button, Nakadzsima, Heidfeld es Glock nem birta az iramot a tobiekkel, mig Coulthard az alagutbol kijovet balesetet szenvedett de szerencsere epsegben meguszta.
Harmadik etap: Az uzemanyag fogyasztosdi utan Raikkonen allt az elre, azonban a vege elott fel percel a csapattars, Felipe megelozte a finnt. A voros elso sor mogott a McLarenek foglalnak helyet, Hamilton Kovalainen sorrendben. Az elso 3-ast, a Massa Raikkonen Hamilton triot kemeny 0.052 masodperc valasztja el egymastol.

A Ferrarik meglepodtek a jo Monte Carloi forman, a McLarenek jo taktikat, mig a meteorologusok esot igernek a vasarnapi futamra...

folyt. kov.



Ön szerint LeHeL mennyi sört érdemel ezért a posztért?
szerintünk: (5/5)
Eddigi eredmény: (5/5)


1 komment

Címkék: sport forma 1

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorokutca26.blog.hu/api/trackback/id/tr10486104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mynameisbalazs 2008.06.07. 23:57:19

lesz helyszíni tudosítás kanadából???
süti beállítások módosítása