Facebook

Linkek

Utolsó kommentek

Kellett neked ez Edit?

2008.05.22. 01:52

 

Új (talán leendő?) albérletünk megnézése után, Kekével megvacsoráztunk és kezdetét vette a nagy meccs, a BL döntő. Manchester United vs. Chelsea. "Az orosz rulett". A meccsen jelen volt a Dream Team tulajdonosa is. Ifj Furulyás, az orosz milliárdos Abramovics társaságában nézte végig a meccset és figyelte a klub kiszemeltjét C.Ronaldo-t. Látszott a fiatal portugál labdazsonglőrőn, hogy bizonyítani akar. Be is talált, egy gyönyőrű fejest követően. Majd ezt követően a kamerák ifj Furulyást mutatták amint, elindult két eurómilliárdokkal teli aktatáskályával Sir Alex Ferguson felé. A Chelsea a Györök utca 26. lakóinak nagy örömére még az első félidőben kiegyenlített. Innentől vált igazi meccsé a meccs. Egészen a 80. percig amikor számomra értelmetlenül a csapatok féltek kockáztatni, és a pályán semmiféle csere nem történt. Nem értettem az Izraeli edzőt, miért csak a hosszabbításban és miért a Kalou-Anelka-Belletti 3ast cserélte be, amikor olyan nevek ültek a padon még mint az aranylabdás Shevchenko, valamint Obi Mikel és Wright Phillips. Sir Alex be kell vallani sokkal jobban vizsgázott ezen a napon taktikából. A hosszabbítás második félidejének vége felé elszálltak az indulatok, és Drogba edzőjének nagy örömére begyűjtött egy piros lapot, biztos nagy dicséretet kapott érte az öltözőben. Majd jött aminek jönnie kellett, a tizenegyesek. Ezt már mi sem tudtuk csendben nézni. Mikor már ifj Furulyás odaért volna Sir Alex és C.Ronaldo menedzserének társaságába, épp az ifjú titán baltázta el a magára vállalt büntetőt. A Dream Team klubtulajdonosa, ekkor megtorpanni látszott. John Terry tizenegyese következett, a Chelsea FC csapatkapitánya a mennybe juttathatta csapatát. Mi sem bírtunk már magunkkal a nagy izgalmak közepette. Terry megindult a labdának, de ekkor törént valami a Györök utcában. A felső szomszéd, P. Edit egy általunk azonosítatlan tárggyal dörömbölt a padlón, és próbált arra utalni, hogy aludni szeretne. Igen látszik hogy a 80as éveit taposó öreg hölgy nagyon beteg, és roppant rossz kondiban van. Már nekünk kellett felkiabálni, hogy "jól van elsőre is meghallottuk". Ezek az események a Moszkvában tizenegyest elvégezni készülő John Terry-t is megzavarták és a büntető elrúgásának pillanatában elcsúszott, így lövése célt tévesztett. A hirtelen halál következett, amiből a Manchester United jött ki jobban Anelka pocsék tizenegyese után. Kezdetét vette a nagy buli Moszkvában és Manchesterben, majd Ronaldo és pár barátja felpattantak a focista magánrepülőjére és elutaztak kedvenc helyükre, a Dream Team otthonába, Tata városába, ahol vélhetően még ezekben a percekben is tartózkodnak az alkohol mámorátől fűtve, csinos helybéli széphölgyek társaságában. A portugál természetesen megint interjút adott, ami rövidesen látható is lesz. 

Ebben a szent minutumban fekete, full extrás, orosz  ABRAMOVICS-01 rendszámmal ellátott Mercedesek parkolnak be a Györök utcá elé. A nem éppen nádszál vékony, bőrhajú úriemberek valószinüleg P. Editet keresik, akit ez a mai BL döntő nagyon hidegen hagyott. A srácok amint megkapták a főnök utasítását betörték az ajtót, kiszedték az álmát nyugodtan alvó P. Editet és magukkal vitték az orosz milliárdos lakhelyére, hogy személyesen elmagyarázhassa az idős hölgynek, hogy ez a BL döntő milyen fontos is volt, és hogy a dörömbölésben megnyílvánuló dühkitörésével mekkora hibát követett el. Kellett neked ez Edit???



Ön szerint Dzsanni (Jani) mennyi sört érdemel ezért a posztért?
szerintünk: (5/5)
Eddigi eredmény: (4,6/5)


2 komment

Címkék: sport albérlet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorokutca26.blog.hu/api/trackback/id/tr63481565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csapesz 2008.05.22. 22:52:27

Nem szégyen felállni és megtapsolni Edit nénit! (hajrá MU)
A legújabb fejlemények szerint a Dream Team vezetősége a csapat egyik legtehetségesebb játékosát (C. CSAPÓ-t) és három tyúkot ajánl a manchesteri gólzsákért..

Unimuck 2008.05.23. 17:28:00

Bors - Blikk Sport: MEGBUKOTT RONALDO !

A nyertes BL döntő megvívása után C. Ronaldo még nagyobb magaslatokba vágyik! Mint arról már lapunk beszámolt Önöknek, Ronaldot hírbe hozták Európa egyik legpatinásabb klubjával, The Dream Team – mel. Az előrehaladt tárgyalásokat már Angliában is tényként kezelik, jó példa erre, hogy tegnap The Sun és a Daily Mirror fél oldalon elintézte a moszkvai BL döntő eseményeit, míg a címlapokon a következők voltak olvashatók : The Dream Team sign Cristiano Ronaldo? Ronaldo: I’m leaving Manchester For Hungary!
Ronaldo a szerdai esti BL döntő után azonnal Tatára repült. A Fényes Nemzetközi Reptér B2 termináljában több ezer lelkes rajongó várta a Manchester United angol bajnok, BL győztes és az idei év aranycipősét, Cristiano Ronaldot. A kiszivárgott hírek is erről árulkodtak, a BL döntő után Ronaldo manager - ével vélhetően azonnal Magyarországra repül, hogy talán az utolsó tárgyalásra kerüljön sor.
„Így is történt” – nyilatkozott riporterünknek a magyar sztárcsapat szóvivője, majd röviden tájékoztatást adott a történtekről:

„ Cristiano Ronaldo magyar idő szerint hajnali 2 óra magasságában érkezet Tatára, majd ezután saját kérésére barátaival mulatni indult a tatai fergeteges éjszakába. Bár tudta, hogy másnap lesz az állóképességi felmérés és az egészségügyi vizsgálat…”

- Mi történt a mai felmérésen?

„ A legfontosabb felméréseket az erre leginkább alkalmas Öreg-tó partján végeztük el. Ronaldo mozgásán kicsit meglátszott a tegnap esti mulatozás és az ingafutás során egy kicsit el is zöldölt. Egy összetett feladatsor elvégzése után átmentünk az egyik fiók csapatunk pályájára, a THAC Arénába. Itt került sor az utolsó szám felmérésére, a quper futásra.

- Hogy teljesített Ronaldo?

„ Nézze, a mi kikötésünk az volt, hogy a 12 perc intenzív mozgás alatt fusson le 6 ezer méter.

- Az ugyebár percenként 500 méter.

„ Így igaz. Azért ezt a határt szabtuk meg, mert futásban legrosszabban teljesítő játékosunk ennyit képes lefutni 12 perc alatt. Ennek ellenére Cristiano csak 4 ezer métert futott le, nem értettem ezt a gyenge teljesítményt…
Az egészségügyi vizsgálatok után összeültünk az igazgatósággal és egy jó hír érkeztével meghoztuk a számunkra legjobb döntést. ”

És hogy megértsük azt a bizonyos jó hírt, tekintsünk egy kicsit előrébb. Mint köztudott The Dream Team – nek van egy kiváló kínai származású játékosa, Joe. Mivel a közelgő Ázsia Kupára meghívást kapott Joe, a Dream-nek gondoskodnia kellett ez idő alatti pótlásáról. Ekkor került képbe Cristiano Ronaldo a magyar sztárcsapatnál. Sokáig úgy is tűnt, hogy pozitívan zárulnak a tárgyalások, de jött az a bizonyos jó hír:

„ Csapatunk egyik gólvágója, Joey visszautasította a válogatott meghívást, mondván mindene a The Dream Team! „

Így a csapatnak esze ágában sincs leigazolni Ronaldot, aki lehet, hogy ezek után egy kicsit szerényebb lesz a pályán és az életben is!

Ezzel biztossá vált, hogy The Dream Team teljes kerettel tud kiállni a közelgő BL főtáblára kerülésért megrendezendő örökrangadón a Fustalicska FC ellen.

Írta: V.G.
süti beállítások módosítása