Facebook

Linkek

Utolsó kommentek

Álszülinap és érettségi bankett

2008.05.14. 19:52

 

Május 7-én, szerdán fergeteges partyban lehetett részük a Györök utcába látogatóknak. A történelem érettségi után, mi "érettek" (Kriszti és Dia) drága barátnőinkkel (Ági és Nóri), úgy gondoltunk, eleget teszünk a meghívásnak és csapunk egy görbe estét Budapesten.  Vendéglátóink ( Bence, Jani, Keke, Csecsi) kitettek magukért: érkezésünkkor wellcome-drink fogadott bennünket, aminek mindannyian nagyon örültünk. Néhány óra eszegetés, de inkább iszogatás után a rendkívül jó hangulatot a Tunak tunak című indiai videóklipp koronázta meg, melyet természetesen el is táncoltunk.

Kriszti

További képekért kattintson ide

A kiváltságosok (Kompi és Roli) élő közvetítésben láthatták, miként próbáljuk egyszerrre utánozni a hindu mestert. Remek házibuli kerekedett, de sajnos a csendzavarás végett el kellett hagynunk a házat, így elindultunk GYALOG! a Rioba. Nehogy kiszáradjunk, útközben betértünk egy Zacc nevű kiskocsmába, ahol Csecsi mindenkit vendégül látott egy kis frissítőre. A partyhangulat a Rioban egy kicsit alábbhagyott, mivel az időjárás még nem igazán kedvező egy ilyen nyitott szórakozóhelyhez, de mivel a társaság kiváló volt, így mondhatom, mindannyian nagyon jól éreztük magunkat! Már várjuk a következőt!



Ön szerint Diu mennyi sört érdemel ezért a posztért?
szerintünk: (5/5)
Eddigi eredmény: (4,4/5)


3 komment

Címkék: budapest buli

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorokutca26.blog.hu/api/trackback/id/tr94468916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lehel 2008.05.15. 00:20:50

jol van gyerekek:D latom nem szarral gurigaztok:P
Jani az elso kepen az a leamortizalodott agynak a kerete?:D:D

Dzsanni (Jani) 2008.05.15. 17:41:43

jaja azaz:) habár lehetne mondjuk a Csecse bordásfala is:D

Csecskó 2008.05.15. 18:11:39

A lényeg az, hogy szerintem a györökutca 26-hoz méltó bulit tartottunk itt!!:):) Köszi a széphölgyeknek,hogy tiszteletüket tették nálunk:):)
süti beállítások módosítása