Facebook

Linkek

Utolsó kommentek

Viták José María Gutiérrez Hernández "Guti"-ról

2008.03.08. 16:11

 

A mostani hét Szerdája nagy reményekkel kezdődött, nagyon sok ember táplált magába olyan illúziókat, hogy a Real Madrid kivívja otthonában a Bajnokok Ligájában való továbbjutást, köztük én is. Így hát barátommal Csák Gáborral megbeszéltük, ezt a nagy élményt együtt kell átélnünk. Meg is találtuk a megoldást, a meccs erejéig a Torda Balázs, Varga Ádám (Kompi) és Csák Gábor lakta albérlet vendége voltam. A meccsen nem úgy történtek a dolgok ahogy azt vártuk. A galaktikusok közel sem nyújtottak galaktikus teljesítményt. Ezt mi sem bírtuk, így hát lassan belekezdtünk a játékosok szidásába. Ez a sor Gutival kezdődött (aztán persze folytatódott még jópár emberrel). Balázs is megpróbálta kommentálni az én és Csák által Gutira irányuló kritikákat. "Ja az a hülye nigger". Természetesen Balázs  nem tartozik a rasszista emberek közé,  csak próbált  bekapcsolódni a beszélgetésünkbe és véletlenül kicsúszott ez a szó a száján.  Próbáltunk segíteni Balázsnak Guti bőrszinével kapcsolatban, "Dehát a Guti szőke". Erre meglepő választ kaptunk, "Akkor még viking is". A meccsen lezajlottakat nem kommentálnám, a lefújás után szedtem is a sátorfámat, és lógó orral visszatértem a Györök utca 26-ba.



Pár információ Gutival kapcsolatban:


Teljes név:
José María Gutiérrez Hernández
Születési idő:
1976. október 31.
Születési hely: Madrid
Magassága, súlya: 181cm, 76kg
Családi állapota: felesége Arantxa de Benito, gyermekei: Zaira és Aitor
Klubja(i): Real Madrid (1987-)
Sikerei: spanyol bajnok (1997, 2001, 2003, 2007), Bajnokok ligája győztes (1998, 2000, 2002), európai Szuperkupa győztes (2002), Világkupa győztes (2002), utánpótlás Európa bajnok (1998)
Bemutatkozása a Primera Divisiónban: a Sevilla ellen, 1995. december 2.
Bemutatkozása a válogatottban: Horvátország ellen, 1999. május 5.
Válogatottság/gól: 14/3


bővebben Gutiról: http://www.extrastubi.extra.hu



Ön szerint Dzsanni (Jani) mennyi sört érdemel ezért a posztért?


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorokutca26.blog.hu/api/trackback/id/tr98371345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása