Facebook

Linkek

Utolsó kommentek

Meglepően választékos és tömény káromkodás mikroökönómia előadáson

2008.03.01. 13:21

 

Eljött ezen a héten is a Csütörtök, ami nekünk műszaki menedzsereknek a leggyilkosabb nap. Reggel 8tól előadások sorozata ,4-6ig mikro gyakorlat, 6-8ig mikro előadás, de ezt még fűszerezte egy zh is amelyet persze hogy az előadás idejében kell megirattatni... Mi természetesen jódiákok módjára igyekeztünk beülni saját gyakorlatunkra, de egy deka hely nem volt, így célba vettük a velünk párhuzamos gyakorlati órát (ekkor még nem is sejtettük, mennyivel jobban járunk). A gyakorlat ment ahogy ment, néhány fegyelmezési problémával, ami szerintem elég természetes körülbelül 200embernél 5óra fele zh elött. Szegény tanárnő nem bírta ezt sokáig és az óra az ideális időnél 20perccel hamarabb véget ért (sajnos:)).  Krisztián barátommal ekkor arra gondoltunk hogy stréberek leszünk és benézünk a másik gyakorlatra még egy 15-20percre. Háát bevallom nemsemmi látványban volt részünk. Egy 25év körüli úriember állt a tábla elött, összevissza órdibált és elég csúnya jelzőkkel illette a kedves diákság nőnemü szüleit. Gondolom ezzel volt magyarázható a mi gyakorlatunkra az órát megkezdve 10perccel tömegesen beáramló diákok hada. Mi sem bírtuk sokáig ezt. Egy gyors bekukkantás után mi is elhagytuk az előadót is türelmesen vártuk, hogy végre megírhassuk a megérdemelt zh-t. Öszintén bevallom bennem volt egy kis félelem hogy a zárthelyit csak az előadás középen kezdjük el írni, mert nem egy embertől hallottam ezt a pletykát, de nem akartam elhinni, hiszen ennek az egésznek mi értelme lenne?  Sok értelme nem volt, de valóban az előadás közepén, 7órakor kezdtük a zh-t írni, de térjünk csak vissza az előzményekre. Barátaimmal már 6órakor az előadóban ültünk és izgatottan vártuk, hogy jöjjön aminek jönnie kell. Hát jött is, csak nem az. Sejtettem hogy ezen az órán is helyettesítés lesz, hiszen mit keresett volna ez a szépbeszédű úriember a szomszéd gyakorlaton, de bekövetkezett amitől mindannyian tartottunk, a tanszék ugyancsak erre a választékosan fogalmazó szépszál legényre bízta a mi szórakoztatásunk a 7órakor kezdődő zárthelyiig. Nem is várt sokat a tanárúr. Elég hamar belekezdett a csoport szídásába, és az egybegyültek intelligenciaszintjének alulbecslésébe. Ezt természetesen nem nézte jó szemmel a hallgatóság és körülbelül 10perc után vita következett be, de a tanárúr nem értett a jó szóból, nem volt tisztában a kölcsönös tisztelet megadásának fogalmával és az alpári beszéd használatának mellőzésével, így kénytelenek voltunk abban megegyezni, hogy inkább tartson órát, annak a bizonyos 7órának a bekövetkeztéig. Ettől fogva már viszonylag elviselhető körülmények uralkodtak. A videó nemépp a legjobb minőségű ,de ha jól odafigyeltek egykét szót el lehet csípni.



Ön szerint Dzsanni (Jani) mennyi sört érdemel ezért a posztért?


5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorokutca26.blog.hu/api/trackback/id/tr61360596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsanni (Jani) 2008.03.01. 14:39:16

huuuu nagyon finom ez a süti:) ettem már ilyet! köszi szépen a tippet kedves Pitypangos!

m0rrI$ 2008.03.01. 17:25:30

ez meg ki ez?(hogy egy ilyen régi kifejezéssel éljek:D:)

vannak ilyen nem normálisak minden tanszéken...de ez vmi tanárjelölt csak, nem?!..azok ilyen nagykirályoknak érzik magukat.

balazs 2008.03.02. 15:49:18

ja, a fiatalokkal vigyázni kell, mert lehetnek nagy gecik, az ven sokszor bennük, hogy most aztán királlkodhatnak, bár sok a jó fej is közöttük.

de gondolom nem okozott lelki törést, ettől még lehettek teljesértékű felnőttek
süti beállítások módosítása