Facebook

Linkek

Utolsó kommentek

Halloween buli

2008.11.02. 18:40

 

Október 31. P.P. azaz jó szokásunkhoz híven péntek pletyka, de ez nem egy olyan sima átlagos péntek, mint a többi, hiszen október 31-e a boszorkányok, kísértetek és egyéb szellemek ünnepe, más néven halloween. Csecskó agya hamar beindult, ha már halloween buli, csak be kéne öltözni valaminek. Ezúttal is hű társa voltam Csecsinek a hülyeségben, egész péntek délután kerestük a jelmezünkhöz legmegfelelőbb kellékeket.

Nem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz dolgunk lesz, hiszen a választék kis híján a nullával volt egyenlő. Több ötletünk is volt, először nőknek szerettünk volna beöltözni, de aztán rájöttünk, hogy az nem olyan halloweenes, nem elég ijesztő (bár szerintem ez lett volna a legijesztőbb:)), majd sokáig a vámpír és vámpír által megharapott vámpír superman duóban gondolkoztunk, de a végére maradt a "mezei" vámpír jelmez. Azért az mégse volt olyan mezei, szarral azért csak nem gurítunk. Volt világító vámpír fogunk, nem kis bolyongás után találtunk végre egy méretárú boltot ahol tudtunk palástnak való anyagot venni, így tehát a tökéletes jelmez kis híján kész is volt, fehér ingünk és sötét nadrágunk volt otthon, de még a smink hiányzott. Smink terén jobbnak gondoltuk szakemberhez fordulni, szerencsénkre Csecsiék szomszédja pont egy kozmetikus, és volt olyan rendes, hogy a buli előtt egy 5 csillagos vámpír sminket még összehozott nekünk, amely részünkről nem kis fájdalmakkal járt. Miután készen lettünk első utunk az Incognito caféba vezetett ahol jó barátunk, Jack Daniels már várt minket. Mikor beléptünk igazi sztárként kezeltek minket, mindenhol villantak a vakuk, és a 3 széphölgy (Niki, Reni és Meli) minden kívánságunkat teljesítette, persze csak ha italról volt szó. Kekével kiegészülve hamar befoglaltuk a pultot, és nem hagytuk unatkozni a 3 széphölgyet. Niki másfél órával a legjobb jelmez kihirdetése elött közölte velünk hogy mi fogunk nyerni, így már nyugodtan ülhettünk és várhattuk a nyereményünket, az első üveg pezsgőnket az éjszaka folyamán. Többször is feltettük drága pultosainknak a kérdést hogy: "Vér van??" de sajnos nem volt, a vérhez legközelebbi ital egy Bloody mary nevezetű koktél volt, amelyet muszáj volt megkóstolnunk. Íze legjobban az általunk nagyon szeretett ketchup-éhoz hasonlított és Reni láthatóan szívét lelkét beleadta a koktél elkészítése közben, de az mégis ihatatlan volt. Könyörgésünknek, és annak hogy egyedül mi ketten voltunk beöltözve, az éjféli kihirdetés előtt 10perccel megkaptun a nyereményünket, és annak gyors elfogyasztás után Dönci át is vitt minket a pletykába. A kidobóktól a belépő befizetése után meg is kaptam az egy üveg pezsgőt ami járt azoknak akik beöltöztek, Csecse erről akkor még megfeledkezett, de később behajtotta. Csecsivel több hölgyet örök életűvé tettünk, persze aki hagyta hogy torkon harapjuk. A sminkünk elég jól bírta, de azért 1-2 igazítást persze megejtettünk a wc-ben, pár fénykép és videó keretében. Sajnos a buli egészében hiába kerestük imádott hotdogosunkat, nem mondom fel is háborodtunk a dolgon. Természetesen zárásig ott voltunk, rég hallottam már Frank Sinatra New Yorkját, ekkora Csecse sminkje már kissé eltorzult, és a Batman filmekből jól ismert Jokerre hasonlított inkább, majd mikor a záráskor kikért sört is elfogyasztottuk hazamentünk.

 

 


szólj hozzá: Haloween buli



Ön szerint Dzsanni (Jani) mennyi sört érdemel ezért a posztért?
szerintünk: (5/5)
Eddigi eredmény: (4,4/5)


2 komment · 1 trackback

Címkék: tata buli

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorokutca26.blog.hu/api/trackback/id/tr64745990

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az emberek hülyék – Halloweeni különkiadás-szégyenfal 2009.11.04. 15:52:19

Egy gyors körkép a blogokon, avagy ki hogy írja el a „Halloween” szót – mellette linkek és statisztikák. A "sima" hibák   Heloween: 3 comment:com (2x), Mit történik Virággal erasmus útja alatt Linzben? Haloween: 62 T...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mynameisbalazs 2008.11.04. 15:59:03

nagyon kemények vagytok:D

nóra · http://rbc3fz 2008.11.04. 18:37:03

Én kérek elnézést!
süti beállítások módosítása