Facebook

Linkek

Utolsó kommentek

Takarítási rend

2009.11.25. 19:44

 

A sokszori viták és félreértések után, úgy éreztem cselekednem kellett, a régi  takarítási rendszer elévült, csődöt mondott. Kezdtek armageddoni körülmények eluralkodni albérletünk közösen használt helységeiben. A szemét lassan felemésztett minket, miközben mindenki egymásra mutogatott. Úgy gondoltam, az lesz a legjobb, hogyha papírra vetem a mindenkori takarítófelelős feladatait, hogy többé ne legyen félreértés és veszekedés egymás között az albérletben. Esetleg, hogyha máshol is problémák lennének a takarítások terén, sok szeretettel tudom ajánlani, a Sáfrány utca 50.hivatalos takarítási rendjét.



Ön szerint Dzsanni (Jani) mennyi sört érdemel ezért a posztért?


2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorokutca26.blog.hu/api/trackback/id/tr311552360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

giorgio (Gyurka) 2009.11.26. 13:07:45

az olvasók nevében szeretném kérni, hogy tájékoztassatok minket amennyiben először alkalmaztok testi erőszakot az aktuális felelős ellen, illetve ha a _hasznos_ dolgokra fordítandó pénzből először rúgtok be:)

mynameisbalazs 2009.11.27. 16:46:10

Én a hasznos dolgok alatt egyértelműen a megfelelő mennyiségű sör illetve egyéb szeszes ital megvásárlását értettem:D
azért ha ezt a rendet betartjátok rendesen lesz csillogás-villogás
süti beállítások módosítása