Facebook

Linkek

Utolsó kommentek

Mátrix!

2009.10.05. 18:53

 

Idén 38. alkalommal kerül megrendezésre a Villanykar legnagyobb rendezvénye, a Schönherz Qpa. Jó kis happening, van feelingje, egyszer érdemes végiginnicsinálni. E több napos őrület egyik legnagyobb látványossága a Mátrix. Lényege, hogy a Schönherz kolesz lámpáit megfelelő időközökben kell fel-le kapcsolni, így ábrák, animációk jeleníthetők meg ezen a hatalmas (bár nem túl jó felbontású, cirka 16x12 pixel) kijelzőn. A lámpákat természetesen nem lelkes fiatalok kapcsolgatják vezényszóra, hanem megfelelő vezérléssel vannak ellátva, és a programot előre meg kell írni. Ez a qpán induló csapatok feladata, és bizony időnként elég látványos művek születnek. Lásd videó!

Az idei Mátrix holnap lesz, terv szerint este 9kor. Nézni a Lágymányosi híd felől érdemes. Ha nincs jobb dolga a kedves Olvasónak, jó szívvel ajánlom, igazán látványos és különleges műsorban lehet része!

 

 

Hétvégén a K+F rovat Krétára kalauzolja a látogatókat!



Ön szerint giorgio (Gyurka) mennyi sört érdemel ezért a posztért?
szerintünk: (5/5)
Eddigi eredmény: (4/5)


1 komment

Címkék: budapest bme qpa schönherz vik

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorokutca26.blog.hu/api/trackback/id/tr491429697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása