Facebook

Linkek

Utolsó kommentek

Bulgária 2009.

2009.09.06. 20:56

 

A tavalyi évben valamely okból kimaradt a külföldi nyaralás, idén viszont mindenképp menni akartunk. Két alternatíva volt, újra Paralia (Görögország) ahogy 2007ben is, avagy Bulgária napospart. Mivel igyekeztünk arra törekedni, hogy a nyaralás minél kevesebb pénzből kijöjjön, végül Bulgária mellett döntöttünk.

 Augusztus huszonegyedikén (pénteken) indultunk Budapestről, amelyet egy fergeteges szerdai buli előzött meg, természetesen a Pletycafésecben. A 20órás buszút nagyon lassan ment el...főleg, hogy még daedalonom sem volt.

 Szállásunk gazdáját ezúttal nem Manos-nak, hanem Mamma-nak hívták. Mamma állítólag tudott angolul, de gyakorlatilag... Bár ezzel a szókinccsel is túlszárnyalta jóval a környéken élőket.

A hely gyönyörű volt, szebbnél szebb szállodák (beleértve a miénket is), kajáldák, bulihelyek, nem is beszélve a széphölgyekről:)

Kicsit megdöbbentett mennyire más világ van ott a Balkánon. Nessebar-i kirándulásunk alatt, az antik boltok tömve voltak horogkeresztes, illetve Lenines kitűzökkel, Hitleres órákkal,  dobócsillagokkal, elektromos sokkolókkal, meg mindennel, amit a blog olvasói el tudnak még képzelni. Nem semmi. Az utazási iroda külön felhívta a figyelmünket a lopós utcalányokra, akik oda fognak jönni hozzánk a főutcán, azt suttogva a fülünkbe hogy: "Sex? Beach?". Csak nevettünk ezen, de szinte minden este megesett velünk. Annyi különbséggel, hogy már egyből nyúltak a zsebünkbe. Ezt nevezem!

Összegezve Bulgária nagyon jó hely, a tengerparti árak szinte megegyeznek a tatai árakkal (a Balatonnál fényévekkel olcsóbb), a lányok gyönyörűek, valamint közvetlenek is (és most nem az örömlányokra gondolok), a tengerpart gyönyörű, hiszen valószinűleg nagy részét az oroszok pénzelik. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

A hazaút szerencsére gyorsan elment (legalább is nekem), sikerült a hazaút 80-90%át végigaludnom, anélkül hogy a szervezetemben egy grammnyi daadalon sem volt.

 A többiről pedig beszéljen az a videó amit a mai nap folyamán készítettem. Vigyázat mer cenzúrálatlan;)


szólj hozzá: Bulgária 2009. uncensored



Ön szerint Dzsanni (Jani) mennyi sört érdemel ezért a posztért?
szerintünk: (5/5)
Eddigi eredmény: (5/5)


5 komment

Címkék: buli bulgária nyaralás

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorokutca26.blog.hu/api/trackback/id/tr1001364501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mynameisbalazs 2009.09.07. 23:30:04

buli helyek vannak arrafelé rendesen?

Keke · http://gyorokutca26.blog.hu 2009.09.11. 16:33:43

és azok a "lányok" a tengerparton akartak szexelni?

Dzsanni (Jani) 2009.09.11. 16:40:58

Látod Keke, ott ismerik a romantikát:P
süti beállítások módosítása