Facebook

Linkek

Utolsó kommentek

Remélem Szendrőn szavazhatunk...

2009.07.21. 13:23

 

2009. Július 25-26.-án kerül megrendezésre a 12. Ezerjó Rallyesprint Bajnokság 3. futama az Oroszlány - Pusztavám távon, ahol a szakaszt ötször kell teljesíteni a versenyzőknek. A versenyen indulnak a Tatabányai Volán SE. párosai is. Gazdik László - Ruga Endre, Lada 21074 -el, akik az A/6 kategória első helyén állnak. Kerényi Zoltán - Kuti Péter páros Lada 2105 -el A/6 kategóriában. Azonban az Opel Kadett GSI -vel versenyző Tréznik János - Balogh László duónak még nem biztos a részvétele.

Gazdik László - Ruga Endre

 

Toma Zoltánék következő versenye a GREPTON Rali-Túra bajnokság ötödik futama, a  IV. Roland-Autó Szendrő Rali lesz Augusztus 8-9. -én. A szendrői verseny másfeles szorzójú, háromszor három gyorsasági szakaszon kerül megrendezésre, a verseny teljes távja 332 Km, ebből 87,9 Km gyorsasági szakasz. A pályák útminősége aszfalt. A tavalyi bajnok navigátorát Kerényi Lászlót faggattuk az elkövetkezendő versenyről:

Toma Zoltán - Kerényi László

 

"A szendrői verseny számunkra mindig izgalmas volt, 2007 -ben itt buktuk el a bajnoki címet (videó), 2008 -ban pedig itt szereztük meg a kategória 1. helyezését (az elmúlt években ez a verseny volt a Rali-Túra Bajnokság évzáró futama). A verseny nagyon színvonalas, a szervező Braun Krisztián - egykori kategóriatársam - példamutató lelkesedéssel és precízséggel szervezi és rendezi a versenyeit. Méltán nyerte az RTE 2007-es bajnokságának "Év legjobb versenye" díját. A versenyzők a futam végén a Parc- Fermé (zárt parkoló: a szerk.) beálláskor kitöltenek egy kérdőívet, amin értékelik a versenyt különböző kritériumok alapján. Remélem Szendrőn sikeresen célba érünk és szavazhatunk mi is."

 

A Györök utca 26. kedvence és támogatottja: Toma Zoltán és Kerényi László



Ön szerint Keke mennyi sört érdemel ezért a posztért?
szerintünk: (5/5)
Eddigi eredmény: (5/5)


Szólj hozzá!

Címkék: sport rallye toma zoltán kerényi lászló

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorokutca26.blog.hu/api/trackback/id/tr551258815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása