Facebook

Linkek

Utolsó kommentek

Squash+Meki=butulás

2009.07.09. 23:09

 

 A mai nap újra meglátogattuk a tatabányai Squashberek fallabda centrumot, kedvenc helyünket, egy egyórás játékra. Négyen voltunk (Roli, Heff, Gábor és én), így egy sorsolásos kupát játszottunk, természetesen tét nélkül, de a nevek sorrendje a végeredményt tükrözi. Magát a sportot nagyon kedvelem, mindenkinek csak ajánlani tudom. Aki mélyebben bele szeretne nézni a falladba rejtelmeibe, azok böngésszék át Krajcsák Márk honlapját , hiszen az országban erről a sportágról biztosan ő tud a legtöbbet ( www.krajcsakmark.hu ).A fergeteges játszmák mellett a fénypont az volt, amikor beépített emberünknek, Basky Fruzsinának, le kellett lépnie egy 10percre és én vettem át a helyét, a pult mögött. Első dolgom volt a srácoknak kipakolni 3 sört a pult mögül, majd utánna pedig leültem a forgószékbe és játszottam a menő csávót. Mikor Fruzsi megérkezett, még egy Soproni szűzet magamhoz kaptam és beültem barátaim mellé, újra civilként. Sörrel a kezünkben mi más is juthatott volna eszünkbe, mint elkövetkező bulgárai nyaralásunk. Elkezdünk csajozós szövegeket kitalálni, minden külön napra mást.  Rengeteg butábbnál butább hazugságok jutottak eszünkbe (Pl: befutott pornószínészek vagyunk, poker bajnokok, menő üzletemberek, focisták stb. kommentben várom a további ötleteket:) ), amelyeken a pult mögötti két hölgy nagyon jól szórakozhatott volna, ha odafigyelnek. Hazafele a széphölgyek mellett elhaladva, Heff és Roli a hátsó ülésről bemutatott egy kitartott pacsit, olyan jó 40km/órás tempó mellett, hogy a lányokban megerősítsük a már rólunk kialakított képet, mely szerint normálisak vagyunk.

 

 A mekiben miután kikértük az ennivalót eszembe jutott egy régi szori, amikor volt gimnáziumi osztálytársam, Kecskés Márton fogadásból megevett egy sajtburgert egy harapásból (igen, elvesztettem azt a fogadást). Gábor ezen felbojdulva 3 harapásból ette meg első sajtburgerjét, utánna Heff két harapásból, én nekem BigMac-em volt, így egy külön versenyen indultam, de azt is megettem 4harapásból (ha valaki megdöntötte a rekordomat írjon mindenképp!!!). Take it to the next level. Heff kezdte elsőnek az egy harapásos versenyt, könnyezve, fuldokolva, böfögve és röhögve bár, de megette a sajtburgert egy harapásból. A következő versenyző Gábor volt, neki már jobban meggyűlt a baja. 5percig a szájából pár centis kilógó darabbal vette a mély lélegzeteket, majd a sok böfögés, fuldoklás, könnyezés és röhögés után egy kisebb darabot ki kellett vennie a szájából és utánna tudta csak megrágni és lenyelni az egy sajtburgert. Én már jóllaktam, így nem akartam beszállni a versenybe, de valaki kimondta azt amit én nem tudok egyszerűen elviselni, és ez pedig úgy szól hogy:"Hang vagy!" Ezt mint az evés nagy bajnoka nem hallgathattam, így bementem egy újabb sajtburgerért. Egy kis bemelegítés után nekiálltam a nagy feladatnak. Nagy számnak köszönhetően simán vettem az akadályt, fuldoklás, könnyezés, és minden féle egyéb tevékenység nélkül, így újra kiderült mekkora király is vagyok valójában. Tehát enyém az evőbajnoki cím. A parkolóból megint úgy kellett, kiállnom, hogy Heff a vonóhorgon állt és integetett az embereknek, de azért a fekvőrendőr előtt én is jobbnak láttam megállni.

 

Fiatalság, bolondság!



Ön szerint Dzsanni (Jani) mennyi sört érdemel ezért a posztért?
szerintünk: (5/5)
Eddigi eredmény: (5/5)


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorokutca26.blog.hu/api/trackback/id/tr571237443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása