Facebook

Linkek

Utolsó kommentek

Vizsgaidőszak=uborkaszezon

2009.02.06. 19:19

 

Kedves blogolvasók!

 

Az utóbbi időben elég nagy volt a pangás a blogon, ez legnagyobb részt jómagam és a szerkesztőség többi tagjának a hibája, egyedül annyit tudok felhozni a mentségükre, hogy vizsgaidőszak volt, tehát nem sokat voltunk együtt, ez a jövő héttől kezdve biztosan változni fog.

Vizsgaidőszakunk nagyrészt vizsgázásokkal és tanulással telt, ugyanis az túl egyszerű lenne, ha minden vizsga elsőre sikerülne, meg amúgy sem tudnánk mit csinálni abban a 2-3 hétnyi szünetben.

 

Továbbá:

Rapi (nemes nevén Rapala), a Szabó család tatai hajlékának házőrzője vén korára megkergült és a gyümölcsök rajongója lett. Az egyik átlagos itthoni estém folyamán  gyanútlanul majszolgattam esti mandarin adagomat amikor Rapi leült mellém és nyálcsorgatva követelni kezdte jómaga adagját. És megette. Rapi azóta hű társam az esti mandarinozások folyamán.

 

 

 

 

 



Ön szerint Dzsanni (Jani) mennyi sört érdemel ezért a posztért?
szerintünk: (5/5)
Eddigi eredmény: (0/5)


1 komment

Címkék: tata

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorokutca26.blog.hu/api/trackback/id/tr38927160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LeHeL 2009.02.07. 13:39:00

a narrator a legjobb:D
süti beállítások módosítása