Facebook

Linkek

Utolsó kommentek

Előzetes: Első Györök utca kupa

2008.07.14. 19:00

 

Most Vasárnap sor kerül a nyár legnagyobb sporteseményére, a várva várt első Györök utca néven futó kupára. Keke édesapja (Peter Parker) lesz a kupa hivatalos fotósa. A bírók valószinüsíthetően idősebb Csapó  és Kőhalmi Dániel lesznek. Lesz zene is, a DJ Kerényi Tamás lesz. A kupa hivatalos after pary-jára pedig az Incognito caféban kerül sor.

Hírek a Dream Team tájáról:A vöröskereszt kupa ezüstérmesénél, a Dream Teamnél a napokban gyökeres változások mentek végbe. Sevi aki a vöröskereszt kupán csak kölcsönben szerepelt nem fogadta el a Dream Team hosszabb távra szóló szerződését, majd újabb hideg zuhanyként érkezett amikor Boros Tamás azzal a kéréssel kereste fel a Dream Team vezetőségét, hogy távozni szeretne. Mivel még érvényes szerződést rúgott fel ezért Boros Tamást a FIFA volt csapattársai számára fejenként egy sörre megbüntette. Hiányozni fog még a csapatból Joey az EU-n kivüli légiós is, aki az Olimpián szerepel és népszerűsíti a tatai sztárcsapatot. Joey többször is megjegyezte hogy bízik a csapatában és az Eurosporton élőben fogja nézni a meccseket. A csapat Joey helyére leigazolta Kuti Gábort, valamint Szabó Dánielen kivül tervezik még egykét új igazolás bemutatkozását is. A másik 7 induló csapat kilétére már a múlt héten fény derült, mindezek ellenére még a hétvégén is többen kerestek engem telefonon azzal a szándékkal hogy indulni szeretnének. A nyolc induló csapat tehát:

-Dream Team

-Fostalicska

-Pletycafesec

-D.A.C. (Detox Alkoholisták Clubja)

-Agostyáni Cápák

-Greens

-All stars

-Csontdarálók

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt és a sport szerelmeseit. Az mezőny elég erős így a színvonalra sem lehet panasz. Akármit is hoz a sorsolás, biztosra vehető hogy mind a két csoport halálcsoport lesz. Hajtani pedig megéri mert a kupák nagyon nagyon jól néznek ki.

I. Györök utca kupa

 



Ön szerint Dzsanni (Jani) mennyi sört érdemel ezért a posztért?
szerintünk: (5/5)
Eddigi eredmény: (4/5)


3 komment

Címkék: sport tata eötvös

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorokutca26.blog.hu/api/trackback/id/tr1568041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Joey Beci 2008.07.15. 16:30:17

udv kinabol :)
Ronaldinoekkal nagyba gyurunk , tegnap lattunk a Messit egyik kocsmaban , aztan jol berugtunk , persze csak rizs palinkaval :D jah es hogy igazan hianyozzunk nektek, itt 6 dl a sor :D:D
Bizunk a csapatunkban , hogy elhoditja a gyorok utca kupat

m 2008.07.17. 16:18:06

dac dac dac :D:D:D

Dzsanni (Jani) 2008.07.17. 22:33:39

:D kac-kac! Valamelyik szélső kupára még jók lehettek:)
süti beállítások módosítása