Facebook

Linkek

Utolsó kommentek

Vöröskereszt kupa

2008.06.24. 16:05

 

Az előzmények: a június 14.-én megtartott sörre menő focikupa a Dream Team győzelmét hozta, megelőzve a Seva masterst és a tartalékosan felálló Fostalicska FC-t, így a Dream Team optimistán állhatott ki a Vöröskereszt kupára. Aztán jött a hideg zuhany. Kiderült hogy C.Sapó-nak a Dream team legdrágább játékosának érvényben lévő kölcsönszerződése volt egy a Tardosi focikupán részvevő csapattal, párhuzamosan a Vöröskereszt kupával, Bogyónak pedig aznap 11-től volt az érettségi bizonyítvány átadója és a friss igazolás, Szabó Dániel bemutatkozása is elmaradt, otthoni betonozási kötelezettségei miatt. Nem volt mese igazolni kellett. Boros Tamás és Nagy Tamás "Sevi" a legjobbkor jöttek, de így sem fűztünk sok esélyt egy esetleges jó szerepléshez, úgyhogy a kupát megelőző estét egy tálca sör társaságában tölöttük el.

A meccsek: a sorsolás a Dream Team számára volt kedvezőbb, a Fostalicska elég nehéz csoporba jutott. Kisebb késéssel Boros Tamás is csatlakozott a csapathoz, és már együtt beszéltük meg a győzelemre vezető taktikát: "Vegyél egy jó kapust és két jó hátvédet". A kapus Mészáros Attila "Möszi" volt, a két beton hátvéd pedig Boros Tamás és Nagy Tamás "Sevi". A maradék posztokat a törzsgyökeres Dream Team alapító tagok osztották be egymás között: Irtó Roland, Vigh Gábor, Zhao Chen Yu "Joey" és jómagam Szabó János. Már az első meccsen kiderült hogy frissen igazolt beton hátvédjeinkkel jó üzletet csináltunk, hiszen Sevi az első meccsen 3 gólt is lőtt (a végeredmény 4-1 lett az első gólt Vigh lőtte), a második meccsen pedig Boros kétszer is beköszönt saját térfelünkről szabadrúgásból (a végeredmény 2-0 lett). A harmadik tét nélküli mérkőzésünk 0-0 lett (Möszi 7est fogott), így első helyen tovább is jutottunk. A Fostalicska FC nem tudta felrúgni a papírformát, így nehéz ellenfeleinek köszönhetően nem sikerült kiharcolniuk a továbbjutást. Következett a szuper döntő a Pletycafesec (törzshelyünk) csapata ellen, az ezüst már zsebben. Nem kis meglepetésre Joey góljával hamar vezetést szereztünk, majd Vigh góljával növeltük is előnyünket, de a percek múlásával egyre jobban kezdett látszani a tudáskülönbség, nem tudtuk megtartani két gólós előnyünket, beigazolódott a papírforma, és a jobb csapat nyert (4-2 lett a végeredmény). A pályáról emelt fővel távoztunk, kitűzött célunkat már ígyis bőven túlszárnyaltuk ,a Pletykába továbbra is nyugodt szívvel mehetünk bármikor (hiszen hagytuk őket nyerni) és a díjátadón vidáman mosolyogtunk a második helyért járó érmekkel és a kupával. A díjátadóra megérkezett Bogyó is, aki ugyan a meccsekből egy percet nem látott, de hosszasan ecsetelte Gábornak hogy legközelebb a széleket jobban meg kell húzni. A képről sajnos a második helyből oroszlán részt kivevő Sevi hiányzik, a döntő lefújása után egyből sietett hogy minél hamarabb csatlakozhasson az amerika foci edzéshez.   

 

 

Továbbá: tervezek egy a Vöröskereszt kupához hasonló komoly focikupát, amely az első Györök utca kupa néven futna, helye az Eötvös József Gimnázium tornacsarnoka lenne, természetesen bírókkal, kupákkal és érmekkel az első három helyezett csapatnak. Az időpont július közepe-vége között lenne. A nevezési díjról még semmi pontosat nem tudok mondani, ez még a csarnok bérlési díjától erősen függ, de én egy csapatonkénti 5ezer forintban gondolkozom. Tehát akkor már várom 8db  maximum 10fős csapat jelentkezését. Amint biztos információim lesznek megcsinálom a nevezési lapot és eljuttatom a csapatkapitányoknak.

 



Ön szerint Dzsanni (Jani) mennyi sört érdemel ezért a posztért?
szerintünk: (5/5)
Eddigi eredmény: (3,7/5)


2 komment

Címkék: sport tata

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorokutca26.blog.hu/api/trackback/id/tr30537297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mynameisbalazs 2008.06.25. 23:19:09

gratulálunk a csapatnak!nagyon "pozitív" cikk, tetszik:)

Shevi 2008.06.29. 11:43:18

Jó a cikk! Gratula magunknak:D
Egyébként küldheted a nevezési lapot;)
süti beállítások módosítása