Facebook

Linkek

Utolsó kommentek

Nyári tervek

2008.06.19. 20:08

 

A Györök utca a városi legendák ellenére továbbra is folytatja működését és számtalan újdonsággal jelentkezik a jövőben. Dzsánni jelezte rengeteg ötlete van és a vizsgaidőszak lezárultával el is kezdi ezek megvalósítását. Új rovattal bővül a kínálat, címe: bolondgalamb – bolond lyúkbó’ bolond szél fú’ . A szerkesztőség tervezi egy Haiku rovat indítását is. Természetesen továbbra is lesznek aktuális buli beszámolók és csajokkal pózolós pöffeszkedős fényképek, viccesebbnél viccesebb videón megörökített őszinteségi rohamok, ének- és táncbemutatók. Mihelyst beköltöztünk, az új albérletből is jelentkezik majd kis csapatunk. Addig is mindenkinek jó szotyieszegetést és drukkolást az aranylábú focistáknak. Főleg C. Ronaldónak. (már kiestek mire ez a cikk megjelenik)

A szerkesztőség várja azon lelkes írók, költők, életművészek, világcsavargók, partyarcok, karikaturisták és mindenki más jelentkezését, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy gondolataikat megosszák másokkal. Keressétek Dzsánnit vagy Kekét.



Ön szerint Keke mennyi sört érdemel ezért a posztért?
szerintünk: (5/5)
Eddigi eredmény: (2,5/5)


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorokutca26.blog.hu/api/trackback/id/tr7529673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása