Facebook

Linkek

Utolsó kommentek

Megbukott Ronaldo

2008.05.24. 13:40

 

A nyertes BL döntő megvívása után C. Ronaldo még nagyobb magaslatokba vágyik! Mint arról már lapunk beszámolt önöknek, Ronaldot hírbe hozták Európa egyik legpatinásabb klubjával, The Dream Team – mel. Az előrehaladt tárgyalásokat már Angliában is tényként kezelik, jó példa erre, hogy tegnap The Sun és a Daily Mirror fél oldalon elintézte a moszkvai BL döntő eseményeit, míg a címlapokon a következők voltak olvashatók : The Dream Team sign Cristiano Ronaldo? Ronaldo: I’m leaving Manchester For Hungary!
Ronaldo a szerdai esti BL döntő után azonnal Tatára repült. A Fényes Nemzetközi Reptér B2 termináljában több ezer lelkes rajongó várta a Manchester United angol bajnok, BL győztes és az idei év aranycipősét, Cristiano Ronaldot. A kiszivárgott hírek is erről árulkodtak, a BL döntő után Ronaldo manager - ével vélhetően azonnal Magyarországra repül, hogy talán az utolsó tárgyalásra kerüljön sor.
„Így is történt” – nyilatkozott riporterünknek a magyar sztárcsapat szóvivője, majd röviden tájékoztatást adott a történtekről:

„ Cristiano Ronaldo magyar idő szerint hajnali 2 óra magasságában érkezet Tatára, majd ezután saját kérésére barátaival mulatni indult a tatai fergeteges éjszakába. Bár tudta, hogy másnap lesz az állóképességi felmérés és az egészségügyi vizsgálat…”

- Mi történt a mai felmérésen?

„ A legfontosabb felméréseket az erre leginkább alkalmas Öreg-tó partján végeztük el. Ronaldo mozgásán kicsit meglátszott a tegnap esti mulatozás és az ingafutás során egy kicsit el is zöldült. Egy összetett feladatsor elvégzése után átmentünk az egyik fiók csapatunk pályájára, a THAC Arénába. Itt került sor az utolsó szám felmérésére, a cooper futásra.

- Hogy teljesített Ronaldo?

„ Nézze, a mi kikötésünk az volt, hogy a 12 perc intenzív mozgás alatt fusson le 6 ezer métert.

- Az ugyebár percenként 500 méter.(Mi ez annak aki egy Bugatti Veyront le tud futni? by Dzsánni)

„ Így igaz. Azért ezt a határt szabtuk meg, mert futásban legrosszabban teljesítő játékosunk ennyit képes lefutni 12 perc alatt. Ennek ellenére Cristiano csak 4 ezer métert futott le, nem értettem ezt a gyenge teljesítményt…
Az egészségügyi vizsgálatok után összeültünk az igazgatósággal és egy jó hír érkeztével meghoztuk a számunkra legjobb döntést. ”

És hogy megértsük azt a bizonyos jó hírt, tekintsünk egy kicsit előrébb. Mint köztudott The Dream Team – nek van egy kiváló kínai származású játékosa, Joe. Mivel a közelgő Ázsia Kupára meghívást kapott Joe, a Dream-nek gondoskodnia kellett ez idő alatti pótlásáról. Ekkor került képbe Cristiano Ronaldo a magyar sztárcsapatnál. Sokáig úgy is tűnt, hogy pozitívan zárulnak a tárgyalások, de jött az a bizonyos jó hír:

„ Csapatunk egyik gólvágója, Joey visszautasította a válogatott meghívást, mondván mindene a The Dream Team! „

Így a csapatnak esze ágában sincs leigazolni Ronaldot, aki lehet, hogy ezek után egy kicsit szerényebb lesz a pályán és az életben is!

Ezzel biztossá vált, hogy The Dream Team teljes kerettel tud kiállni a közelgő BL főtáblára kerülésért megrendezendő örökrangadón a Fostalicska FC ellen.

Írta: V.G.



Ön szerint Dzsanni (Jani) mennyi sört érdemel ezért a posztért?
szerintünk: (5/5)
Eddigi eredmény: (4,5/5)


Szólj hozzá!

Címkék: sport

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorokutca26.blog.hu/api/trackback/id/tr43485339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása