Facebook

Linkek

Utolsó kommentek

Ronaldo Tatára vágyik

2008.05.18. 01:12

 

Nem megerősített hírek szerint C. Ronaldo a BL döntő után eligazol a Manchester United csapatától egy közép-európai sztárcsapathoz. Egyes pletykák szerint biztosra vehető, hogy Ronaldo a magyar Dream Team-hez igazol. A tárgyalások állítólag már megkezdődtek. Több helybéli is biztosra véli, hogy hétvégente Ronaldot látni vélte a fergeteges tatai éjszakában, többen a Pavilon környékén látták pár kétes kinézetű lány és egy üveg Don Francesco társaságában... Lehetséges, hogy igaz a hír, hiszen köztudott a portugál zseniről, hogy győztes meccsei után nem egyszer repült Rómába bulizni, hölgyek társaságát keresni. Ezúttal úgy tűnik kis hazánkat választotta...
C. Ronaldo nyilatkozott is lapunknak és őszintén beszélt a jövőjéről illetve a nyílt titokként kezelt sztárcsapatról:

"Valóban megkerestek a Dream Teamtől. Tudom, hogy a kezdetekben csak csereként kapnék lehetőséget, de úgy érzem megvannak a képességeim, hogy rövid idő alatt a kezdőbe küzdjem magam és ott is maradhassak. Nagy kihívást érzek ebben a közép-európai sztár együttesben. Úgy érzem váltanom kell, és jómagam valamint karrierem szempontjából a legjobb választás a Dream Team lenne. Többször meglátogattam az utóbbi időben Tata városát, és be kell vallanom nagyon jól éreztem magam. Véleményem szerint rövidesen sikerül megegyezni a csapatoknak és az orvosi vizsgálatot követően már én is a Dream Team tagjának vallhatom magam, és legálisan bulizhatok a fergeteges tatai szórakozóhelyeken."

„Cristiano valóban erőssége lehetne a Dream Team-nek, mely csapat az idény folyamán nem váltotta be az ígéreteket, és mind a szurkolók, mind a tulajdonos - a hazájában körözött, ex-kambodzsai miniszterelnök Thaksin Abramovics – mind a szakma elvárása alatt teljesített. Igazán fájó pont lehet számukra a városi derbin az Oxigéntől elszenvedett csúfos vereség. Úgy szakmailag, mint erkölcsileg. A fiatal Ronaldo érkezése nem csak a Dream Teamre lehet jó hatással, hanem segítheti a város, a megye, sőt akár meg merem kockáztatni még az ország futballjának fejlődését is. Úgy szakmailag mint erkölcsileg. Ha van benne kellő alázat és szív a játék iránt, akkor akár a városi bajnokság klasszisává is válhat. Úgy szakmailag mint erkölcsileg.” nyilatkozta lapunknak hazai labdarugó élet egyetlen és egyben koronázatlan szakértője, a 128 éves Mészöly „A mágus” Tornyi Sándor József Benedek.

írta: Vígh Gábor, Dzsánni és Keke



Ön szerint Dzsanni (Jani) mennyi sört érdemel ezért a posztért?
szerintünk: (5/5)
Eddigi eredmény: (5/5)


5 komment

Címkék: sport tata

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorokutca26.blog.hu/api/trackback/id/tr1474815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toswuj 2008.05.18. 11:06:11

Ti betegek vagytok :):):):):):)

mynameisbalazs 2008.05.18. 19:07:03

Az Oxigén Fostalicska Futball Club vezetősége nem kívánja külföldi sztár játékossal erősíteni a csapatát, annak ellenére sem, hogy a C. Ronaldo a Dream Team csapatához szerződik, ugyanis jogilag aggályosnak találja külföldi játékos igazolását. Tata város labdarúgó szabályzata nem rendelkezik egyértelműen. A csapat jogászai a Bárándi-Tocsik kettőssel megerősítve keresik a megoldást, hogy amint a szerződést aláírja a rivális csapat intézkedni tudjon.

tüdőke 2008.05.19. 00:06:09

Az oxigén fostalicska sport club az ujonnan bevezetett fizetési sapka miatt nem engedheti meg magának külföldi labdarúgó szerződtetését tekintettel a csapat tagjainak már így is magas juttatásaira!

mynameisbalazs 2008.05.19. 00:15:40

ki az a ronaldo egyáltalán???

Máté 2008.05.19. 13:04:46

ez nagyon komoly:)
süti beállítások módosítása