Facebook

Linkek

Utolsó kommentek

Hééé! Te bádizol?

2008.04.22. 19:50

 

Sokak nagy örömére és a szári lakók bánatára szombaton ismét megnyitotta kapuit a hírhedt Bozsorzó buli, ahol tiszteletét tette a Györökutca 26. 3 lakója is, kivéve egyet, de nem szeretnék nevet mondani /ugye BenyóJ/. De ne szaladjuk előre, csak a kezdetektől! Keke barátommal  Tóvároskerten szálltunk fel a MÁV nagyszerű és korszerű Stadler-Flirt típusú vonatára, két doboz soproni ser társaságában. A jegykezelő néni megjegyezte nekünk, hogy Száron disco lesz?,mert a jegye mindenkinek csak odáig szólt. Leszállva a járműről, síri néma csend, a lakások ajtai és ablakai bedeszkázva, már valamit sejtenek a falubeliek, ezt a harmóniát csak a már enyhén ittas fiatalok lármázása zavarta meg.

Bozsorzó

További képekért kattintson ide

Odaérvén, nekünk, mint tiszteletbeli V.I.P. vendégeknek nem kellett átesnünk a különböző ellenörzéseken, hogy fenn vagyunk-e a listán stb. Különben ezt a feladatot Selymes Attila természetesen korrektül végezte. Beljebb haladva a kocsmában egyre több ismerős arcba botlottunk, köztük Josiba is, kivel többször felkiáltottuk jellegzetes tömegostorozó szavunkat, hogy B.sszatok!!! Magunknak elkülönített egy-két üveg wiskey-ből és vilmoskörtéből nyugodtan tudtunk lakmározni és persze nem sporoltunk az itallal.

Nem telt bele sok idő és már mi is nagyon jól éreztük magunkat, ez szerintem köszönhető az 1/1-es wiskey-colának és persze Dj. Andrának aki az este folyamán szolgáltatta nekünk a zenét, ami színes és változatos volt. Szinte még éjfélt sem ütött az óra, de már pár ifjonc srác kint az udvaron magába roskadva üldögélt és szépen szólva, hát egymást rókázták le, ott ahol éppen érték egymást /ezt pár kép is megörökíti, hogy lássátok nem kamuzok/. Hiába még sokat kell tanulniuk az alkohol ivásának a művészetéről.

Bozsorzó További képekért kattintson ide

Ezek után mi is tovább folytattuk az ivászatot Shétthányboy ott lévő tagjaival, de történt egy gond!! A magunknak félrerakott ital sajnos elfogyott, ezt azonban korigáltam azzal, hogy a pultnál kértem ki a további nedűket. Miután lassan kezdtünk mi is „bebaszcsizni” és már beleuntunk a széphölgyek társaságába, birtokba vettük a parkettet, ahol megmutattuk ördögi tánctudásunkat. Itt Bozsót az est főszervezőjét felkapta a tömeg és ujjongva dobálták a levegőbe, ezzel is jelét adva annak, hogy mennyire jó bulit sikerült ismét összehoznia. A sok táncba és ugrálásba kicsit megéhezvén, Dzsánni haverommal szétnéztünk, hogy mit lehetne behabzsolni. Mivel Dzsánni mozgását és testtartását jobban tudta koordinálni ezért ő készítette a tepertős és zsíros szendvicseket, majd később, amikor már elfogytak a kenő anyagok, csak simán sózott kenyeret nyammogtunk. A parti lassacskán a vége felé közeledett, ezt abból vettük észre, hogy már mindenki eltűnt körülöttünk és már csak mi veteránok maradtunk. Ekkor már csak értelmetlen beszélgetésbe kezdtünk egymással, ugyanis az alkohol már megtámadta a beszédközpontunkat. A végén megérkezett Keke öccse is, akinek ezúton is szeretnék köszönetet mondani, hogy ennyi részeg embert hazafurikázott!

Liszt Ferenc További képekért kattintson ide

Most sem vallott szégyent ez a buli, személy szerint és a Györök utca 26. ott lévő tagjai szerint is nagyon jól éreztük magunkat, de ezzel nem hinném, hogy egyedül lennénk. Remélem a nyáron ismét megrendezésre kerül ez a nevezetes esemény, mert nemcsak jól érzi magát a Bozsorzón jelenlévő, hanem ez a rendezvény még az embereket is összehozza!

A blog olvasóitól kérném a véleményüket, hogy ők hogyan érezték magukat. Ja és, hogy lett-e valamilyen anyagi kár, mert én nem vettem észre.



Ön szerint Csecskó mennyi sört érdemel ezért a posztért?
szerintünk: (5/5)
Eddigi eredmény: (3,7/5)


14 komment

Címkék: tata buli

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorokutca26.blog.hu/api/trackback/id/tr96437621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

satesz 2008.04.22. 20:25:43

Köszi, hogy megemlítettetek! Keke, Csecse jöhet! A legjobb hely a világon a Bozsorzó! A Bozsorzó a kezdet, az élet és az élet a halál után!
Hol lesznek fenn a képek?

balazs 2008.04.22. 21:36:42

miért is éreztük volna jól magunkat??? miért???

azért megérdemeltük volna, hogy megemlítsd, hogy kik voltak azok akik rutinosan a tömeg előtt érkezve lefoglalták a legjobb piákat...


a károkra én is kiváncsi lennék

Csecskó 2008.04.22. 22:58:30

Jó Torda szerintem ez alap,hogy ti vagytok ott elsőnek ezt mindenki tudja már! Meg őszintén bevalva el is felejtettem!Szerintem még így is hiánysan írtam le a történteket:)

Keke · http://gyorokutca26.blog.hu 2008.04.22. 23:18:32

leginkább egy o betű hiányzik.

tüdőke 2008.04.23. 00:57:35

na természetesen megint csak zoli bácsi méltatása maradt el:/....:)remélem mindenki jol érezte magát és sikerült tovább öregbítenünk a bozsorzó jóhírét!:)

toswuj 2008.04.23. 07:10:45

a képek és a leírtak alapján ismét kemény buli lehett:) Csecse látom megfogadtad a tanácsomat, és elmentél inni:P

balazs 2008.04.23. 23:00:55

bocs, csece, ezt muszáj volt hozzá fűznöm:D

Tüdő, kár volt?

macacica 2008.04.23. 23:54:20

meg kellene tanulni (legalább alapfokon) helyesen írni. Ez is egy vélemény.

Gabinet 2008.04.24. 17:29:09

Sajnos, egyet kell macacicával értenem. Véleményem szerint ha késztetést érzünk arra, hogy megosszuk gondolatainkat másokkal, és ráadásul ezt nagy nyilvánosság előtt tesszük, akkor ha fáradságos is, törekednünk kell a nyelvtani szabályok lehető legteljesebb betartására. Különben, akár újmagyarul is írhatnánk.

Keke · http://gyorokutca26.blog.hu 2008.04.24. 19:50:14

Csecse és az egész szerkesztőség nevében mindneki elnézését kérem a felmerülő nyelvtani és nyelvhelyeségi hibákért, mindenki azon van hogy a lehető legkevesebb hibával jelenjenek meg a cikkek. Arra kérnénk a kedves olvasókat, hogy amint hibát észlelnek azt írják meg kommentként, hogy azt mielőbb javíthassuk, ezzel is emelve a blog színvonalát. Előre is köszönjük.

anitababa 2008.04.25. 07:13:46

Meg kell védenem e kedves bloggereket! Tagadhatatlanul vannak elírások a posztokban. De! Létezik olyan ember, aki még soha egyetlen billentyűt sem nyomott félre? Korrigálni mindig lehet. A nyelvhelyességi hibákról meg csak annyit, hogy nem vagyunk mi Grétsy László. Azt a bizonyos szőrszálat nagyon könnyű hasogatni. Összegezve: nagyon kis élvezhető blog ez, minden apró hibájával együtt! :)

tüdő 2008.04.25. 15:06:54

Ki a kurva anyámat érdekel h helyesn van e írva egy cikk vagy nem?lényeg a tartalom és hogy mindenki értse

balazs 2008.04.25. 19:12:35

csak a tartalom

Ladytimy 2008.04.27. 00:03:30

Na ha legközelebb lesz buli szóljatok,talán mi is elnézünk:)
süti beállítások módosítása