Facebook

Linkek

Utolsó kommentek

Árpád nap

2008.03.30. 15:40

 

Homomorfizmus magja normál osztó és ez triviális (már akinek). Jaj de nagyon utálom a lineáris algebrát. Még szerencse, hogy Árpi hívott, hogy este menjünk át Árpád napot ünnepelni, van egy kis bora (pár demizsonnyi), amit meg kellene inni. Oké, 8-ig még van háromnegyed óra, addig átrágom magam ezen a 90 oldalon, utána elkezdek készülődni, aztán 9-re átmegyek. Gyorsan olvastam, hogy az ütemtervet tartani tudjam, amikor Dönci szólt, hogy ő is jön majd, de még előtte elmegy fallabdázni, de 8-ra ott lesz. Rendben, gondoltam magamban és tovább folytattam vektorterekről, alterekről és generátor rendszerekről szóló érdekfeszítő olvasmányomat, amikor is elkezdtem azon gondolkozni, hogyha háromnegyed nyolc van és Dönci még elmegy fallabdázni akkor, hogy a francba megy nyolcra Árpihoz? És ekkor jutott el agyamig a felismerés, hogy édesapám (akkurátus ember lévén) már előrébb állította az órát és igazából még csak hét óra lesz. LOL. Na mindegy akkor még van időm megnézni az emailjeimet. Jani fényképező masinájával valami nem oké, úgyhogy nekem kellett vinni a sajátomat, sebaj így legalább normális képek lesznek (gondoltam én).

Csecsével együtt mentünk Árpihoz, akinél már várt minket pár litykó vörös bor, ja és persze Dönci, aki éppen a dzsekszon fájvot nézte a jútubon (vajon miért?). Ittunk meg röhögcséltünk, talán kissé be is baszcsisztunk (györök utca szleng). Éjfél tájt elindultunk a kokúnba, ahol Boti barátunk pörgette a lemezeket. Találkoztunk sok ismerős arccal, Dzsánni is megérkezett a Lola koncertről. Mindenki neki állt a buliban szokásos tevékenységének, Árpi a csajokat osztotta, Dzsánni csajozott, én beszélgettem, a Csecskó meg… inkább hagyjuk. Volt valami közös rituális kézfogás Shétthányboy-os srácokkal (Álmos, Frédi, Dani). Dönci kiment telefonálni, de mondta, hogy öt perc és máris jön vissza. Azóta nem láttuk… Szállok a dallal elmaradt (Boti nem találta a cédét), helyette volt Lighthouse family. Természetesen már mindenki elment, amikor szólt a kidobó, hogy jó lenne ha távoznánk mi is. Kicsit még beszélgettünk mentsmegszerelem Rolival, Danival és Bozsóval, aztán elindultunk haza. Elénekeltük Márk örökzöld gyanús slágerét aztán Dzsánnival még kétszer feltéptük a szobánk börtönét, mert élünk, ahogy bárki és nem fontos hogy mindig jónak láss. Ja képek is készültek. Elég sok. Bárki kompromittálót talál magáról, az szóljon és máris küldjük a képet a partydroid.blog.hu -nak.



Ön szerint Keke mennyi sört érdemel ezért a posztért?


2 komment

Címkék: tata buli

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorokutca26.blog.hu/api/trackback/id/tr63403274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balazs 2008.03.30. 18:05:03

korrekt buli volt... meg jó hogy ennyi kép készült, mert így legalább valószínűsíthető, hogy Zoltán barátunk 3/4 2kor indult el haza, mert 01:42-kor még van róla kép:D

tüdő 2008.03.30. 19:12:48

hát igen ez számomra is hasznos információ!főleg hogy azt se tudtam hogy készültek fényképek!a képek alapján talán nem lehet látni,de ezenbulim elég mókásra sikeredett!itt említeném meg reklám gyanánt hogy aki hasonló élményekkel szeretne gazdagodni az jobban teszi ha már most jelentkezik az április 19.-ei bozsorzóra!:)
süti beállítások módosítása