Facebook

Linkek

Utolsó kommentek

Túl okos vagy ide Frédi Ewing!

2008.02.09. 20:41

 
Péntek este. Tvben semmi, a Tűzvonalban minden részét megnéztem már, Gilmore Girlst meg már régen befejeztem. Msn-en senki, halálra unom magam. Sebaj Döncire mindig lehet számítani, irány a Pletyca, csak beülünk sörözni. Telefon Nórinak hátha ráér és leiszik minket a sárgaföldig. Nem ér rá 9-kor de később majd benéz. Okézsoké indulás. Pletykában senki, Dönccel elfoglaljuk jól megérdemelt helyünket a pultnál és már jön is az első fácán. Igen a pultos lány. Hihetetlen, ő egy földre szállt angyal, benne megtaláltam életem szerelmét, nélküle nincs értelme élni. Na erre aztán iszunk egyet. Meg még egyet. Bármikor odajön hozzánk a lány, gyorsan megiszom a sörömet, hogy egyből kérhessek tőle egy újabbat. Mindig mosolyogva tölti nekem a sört. Hát kell ennél több? Ó Istenem! Inkább meghalok! Na megjön Csecsó a pókerezésből, kiderül, hogy hiba van a mátrixban, mert ő nyert. Gratula neki. Amúgy Csulát ejtette ki. Saját bevallása szerint most abbahagyj a kártyázást, mert a csúcson kell befejezni, és többet ilyen nem lesz, hogy ő nyer. Azért ne add fel Attila! Visszatérve, mivel neki most van pénze, megpróbál behozni minket a sörökben (5-ig jut végül). Kongáknál Ádám, nem húzza az időt, 1 óra alatt megissza Red Bullját és elkezd játszani. Pikantóban vége a bulinak, gondoljuk mivel megérkeznek a részeg harmincas csajok. (Csecse szerint fácáneső). Csecse elkezd beszélgetni egy sráccal, aki utána odajön hozzám is. Ez meg mit akar. Jól nevelt fiatalemberhez méltón bemutatkozik: Nagy Dániel. Kiderül, hogy a Györök utca nagy rajongója és állandó olvasója. Csecsével elkezdenek whiskyt inni Red Bullal. Érdekes gondolom magamban. Közben nem tudom levenni szememet álmaim nőjéről. Annyira szép. És rám mosolyog. Dönci meg is jegyzi, hogy ne bambulásszak annyira. Álmos is megjelenik és jól érzi magát. Kedvenc testnevelőnk, a drága Brigi néni is megérkezik barátnőivel. Kezdenek sokan lenni. Bagó pörgeti a lemezeket. Egyszer csak megpillantok egy macskának kifestett csajt. Mutatom Döncinek, aki el kezd szakadni. Erre megjelenik mellette egy kandúr is (no comment). Most már biztos, hogy jelmezes buli volt a Pikantóban. Ismét megjelenik életem értelme. Ő egy égi tünemény. Most mit csináljunk, valamit mondani kell, inni már nem akarunk (vagy nem bírunk), nincs más lehetőség: kérjük a számlát. 22 sör. Ekkor már negyed három. Indulás, de a hot-dogot nem hagyhatjuk ki. Beszélgetünk kedves barátunkkal, Tibivel miközben ő készíti nekünk a hot-dogot. Csodálkozik, hogyhogy nem kaptunk még skorbutot. Én kettőt vállalok, Csecse épp fogyózik (mint mindig) így ő most csak egyet, Dönc viszont négyet benyom.
Hazafelé az Oscar ablakában Nóri mosolyog két barátnőjével. Csak be kellene nézni. Bocsi de már zárunk. Csak egy régi ismerőst akarunk meglátogatni, mondja Csecskó. Kicsit beszélgetünk mikor is kiderül, hogy számomra egyszerűbb lenne azt mondani, hogy fallabda mint azt hogy, szkvas. Tévedni emberi dolog.
De az a csaj a pultnál, egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire gyönyörű. Csak ha rá gondolok már eláll a lélegzetem.
Árpi otthon alszik, hiába kopogunk az ablakon nem sikerül felébreszteni.
A hot-dogot is megzabálta, a sört is megitta és még ki se végzik. Doktor Kotász, DOKTOR KOTÁSZ!


Ön szerint Keke mennyi sört érdemel ezért a posztért?


4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorokutca26.blog.hu/api/trackback/id/tr49332836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsanni (Jani) 2008.02.09. 20:47:54

aza pultos csaj tényleg kegyetlen :P(L)

Keke · http://gyorokutca26.blog.hu 2008.02.09. 21:05:47

Na te csak fogd vissza magad! Értve vagyok? :)

dönc 2008.02.09. 21:22:37

yaya... nagyon ottvan. még yo h én itt vagyok ti meg nem:P hááháá szép este vt megin'

Dzsanni (Jani) 2008.02.09. 21:41:06

Keke a szivem szakad meg.... De úgyérzem a mi barátságunk fontosabb, úgyhogy nem állok közétek. Legyetek boldogok:)
süti beállítások módosítása