Facebook

Linkek

Utolsó kommentek

Újra az Eötvösben:)

2008.01.29. 18:44

 

A mai nap (2008.01.29) fél1kor a Györök utca összes lakója tiszteletét tette az Eötvös József Gimnázium tornacsarnokában az idei év kapmányfilmvetítésén. Le a kalappal az idei év végzős diákjai elött, rendkivül izléses, minőségi és szórakoztató filmek születtek. Külön kiemelném a tanárok felülmúlhatatlan színészi alkotásait, Makszim Botond tangás popsiját, Kuti Gábor golfütését, Györke Gábor és Pál Josi táncát, Gazda-Pusztai Sándor baywatch jelenetét és sorolhatnám még. A kampányfilmek megtekintése után jómagam(Jani) és volt osztálytársaim átmentünk szeretett vendéglátóipari egységünkbe a Kulacsba és egy bécsi szelettel csillapítottuk éhségünket. A rántotthús után siettünk vissza a gimnáziumba a 13.A által rendezett "Szombat esti lázra" ahol a zsűriben olyan nevek szerepeltek ,mint Zsámboki Marcell ,de az igazi sztárzsűri a Györök utca lakója Kerényi Péter volt. A táncon diák-diák és tanár-diák párosok vettek részt. Keke rendkivül szimpatikusan és frappánsan értékelte a táncokat ezzel is bizonyítva ,hogy helye volt a zsűriben.  A táncok fantasztikusak voltak, nem hoztak szégyent az egykoron az rtl-en vetített műsorra. Volt osztályfőnököm Maráz László (partnere volt Popovics Dóra) ,mint egy 20on éves profi táncos mozgott a színpadon, Josi sörtáncát még Bajorországban is megirigyelhették, Szeidemann tanárúr (partnere volt Goldschmidt Ágota) pedig úgy mozgott a színpadon mint egy igazi Michael Jackson. A legjobbaknak megválasztott Komáromi Katalin és Györke Gábor tánca olyan fergeteges volt ,hogy szó szerint felforrt körülöttük a levegő. Ezúton is szeretnék gratulálni a 13.A osztálynak ehhez a kitűnő színvonalas programhoz. A táncok után lenéztünk a 12.E osztály poker barlangjába, majd egy kis játék után hazajöttünk. Jó volt újra egy kicsit gimnazistának lenni, nagyon jól éreztem magam.

Dzsánni
 



Ön szerint Dzsanni (Jani) mennyi sört érdemel ezért a posztért?


5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorokutca26.blog.hu/api/trackback/id/tr45316786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anitababa 2008.01.30. 13:42:15

Csecse! A saját exgimidet is látogatod ilyen előszeretettel? :)

Csecskó 2008.01.30. 18:14:27

Jaja, eddig egyszer mentem vissza oda szétnézni:):) !!!

2008.01.30. 19:52:20

Köszi Dzsánni az osztály nevében is! Örülünk, hogy tetszett a műsor, sok munka és szervezés van benne, persze kellettek hozzá a tanárok is (no meg a komor arcok :D). Nagyon jó volt, hogy KeKe is elfogadta a meghívásunkat, és mint A-sok az 5vösben, kitartottunk egymás mellett :D Ja! Kis reklám: ha van rá igény, vállalunk táncoktatást :D az ízelítő megvolt, a csajok között lehet válogatni, pasiból ugyan kevés van, de egész jó minőség :) Najó, a lényeg, hogy mindenki szavazzon ránk! :)

Puszi mindenkinek, főképp a Gy. u. 26. alatt lakóknak: Dóra

2008.01.30. 20:06:43

Jaj! Köszi Jani, hogy beleírtál minket is :) Kedves Tőőled! Még annyit, h a Jacko koreográfia is az enyém :) Köszi köszi!

Lehel 2008.01.31. 13:45:00

nagyon sajnalom h nem lehettem ott, biztos nagyon jo volt... :( de amire vege lesz az erettseginek otthon leszek es bulizunk egy hatalmasat a tavalyi Gorogorszagos buzibaros csapattal meg az osszes vegzossel:P
süti beállítások módosítása