Facebook

Linkek

Utolsó kommentek

A technika ördöge

2009.06.17. 00:09

 

A hétvégén megrendezésre került Rutin Baranya kupán Toma Zoltánék egy esetleges jó szerepléssel akár a vezetést is átvehették volna a bajnokságban. Sajnos a siker még várat magára, a páros pech szériája még nem ért véget, az esztergomi megmérettetés után ismét műszaki probléma miatt kényszerültek feladni a versenyt. Kerényi László navigátor szomorúan és szűkszavúan nyilatkozott blogunknak:

Toma Zoltán és Kerényi László

 

"A technika ördöge megint közbeszólt, műszaki hiba miatt kellett kiállni a versenyből a harmadik gyorsasági szakasz után. Szokták mondani egy autóváltás nem könnyű dolog, most ezt tapasztaljuk mi is. Reméljük, ha összeáll az autó olyan megbízható lesz, mint a Suzuki volt és a következő versenyről, már értékes pontokkal térhetünk haza."

A Baranya Kupát Üveges Sándor – Gál Csaba nyerte, így 21 ponttal ők vezetik a Rallye Túra Bajnokság A3 kategóriáját.

 

A Györök utca 26. kedvence és támogatottja: Toma Zoltán és Kerényi László



Ön szerint Keke mennyi sört érdemel ezért a posztért?
szerintünk: (5/5)
Eddigi eredmény: (5/5)


Szólj hozzá!

Címkék: sport rallye toma zoltán kerényi lászló baranya kupa

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorokutca26.blog.hu/api/trackback/id/tr681190039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása