Facebook

Linkek

Utolsó kommentek

Búcsú a fegyverektől - Új időszak kezdete

2008.11.15. 19:50

 

2008. november 13. csütörtök. Csütörtök 13 fontos szerepet tölt be az ex-györök utca lakóinak életében. Ezek a backstreet boys estek szokásos időpontjai. Azonban más is kötődik eme nevezetes dátumokhoz. A Györök utca 26. blog alapszabályában az alábbi részlet szerepel:

„A Györök utca 26 blog főszerkesztőjének mandátuma a mindenkori Gergely-naptár szerint vett három backstreet boys estig tart.”

A megbízatásom ezennel lejárt, búcsúzom a főszerkesztői széktől, azonban továbbra is a blog publicistája maradok. Örömmel tölt el, hogy az én regnálásomhoz köthető a blog létrejötte. A gyermekbetegségekből sikeresen kilábaltunk és ki merem jelenteni, hogy egy színvonalas, nagy rajongótáborral rendelkező oldalt hoztunk létre. Ez azonban nem csak az én, hanem az egész csapat érdeme. Köszönöm nekik, hogy együtt dolgozhattunk. És köszönöm neked is kedves Olvasó, hogy szabadidőddel és figyelmeddel rendszeresen megtisztelted a blogot és kérlek továbbiakban is látogass az oldalra, igérem nem fogsz csalódni.

Na de ki is lesz az új főszerkesztő? A blog tulajdonosai több hónappal ezelőtt nyílt pályázatot hirdettek a poszt betöltéséért. A több száz kitűnő jelentkező közül a többfordulós procedúra során végül két igazán felkészült jelöltet választott ki az egyszemélyes kuratórium. E két nagyszerű szakember közül azonban Ön, kedves olvasó választhatja ki a Györök utca 26. blog következő főszerkesztőjét.

 

 

Dzsánni

Dzsánni

Sziasztok kedves blogolvasók!

Ezúton szeretném megragadni az alkalmat és megpályázni a Györök utca klub megüresedett főszerkesztői pozícióját. Ehhez természetesen szükségem lesz a blog állandó olvasóinak szavazataira és támogatásukra. Az előző mandátumi időszakban (a 3backstreetboys napnyi időszak) a blog társszerkesztője voltam, úgy érzem jól végeztem a dolgom, és megértem a főszerkesztői rangra. Az utóbbi két backstreetboys nap óta Keke nagyon a háttérbe vonult, így már szinte én maradtam a blog egyetlen szerkesztője. Amennyiben én nyerném el a címet és szabad kezet kapnék, mindenképp növelném az aktuális szavazások számát (más és más témákban), folytatnám a Dream team körüli pletykarovatot valamint a buli beszámolókat és egyéb velünk, györökutcásokkal kapcsolatos bejegyzéseket, igyekeznék minél több képpel és videóval megajándékozni az olvasókat, újból lenne percről-percre közvetítés, ezúttal a téli focibajnokságról és a Györök utca kupa 2ről, növelném a szerkesztők számát pár minőségi emberrel, akiknek saját rovatokat biztosítanék és szerkesztőségi összejöveteleket szerveznék. Szeretném megköszönni az eddigi sok jó szót, buzdítást és hozzászólást. Továbbá szeretnék sok sikert kívánni vetélytársamnak a főszerkesztői székért való versenyben. Győzzön a jobb!

Szabó János

 

Guszti

Guszti

Üdv néktek kedves Olvasók!

Nem rég kerültem szoros barátságba a györökutcás srácokkal, jelent már meg publikációm az oldalon. Bár még fiatal vagyok mégis nagy média karrier áll már mögöttem. 2 hónapig voltam a Görény Világ társasági rovatának, alvással kapcsolatos kérdéseinek szakértője, majd egy rövid televíziós kitérőt tettem az Animal Planet görény és más kistestű ragadozók főszerkesztőségén, ezután következett a Görény és Irodalom ahonnan azonban munkahelyi feszültségek miatt hamar távozni kényszerültem. Ekkor pályáztam meg a méltán nagy hírű, azonban a görény társadalom számára eleddig ismeretlen Györök utca 26. blog főszerkesztői pozicióját. Úgy érzem eddigi eredményeim és ambicióim képessé tesznek arra, hogy egy ilyen új szerepkörben is megmutassam magam. Terveim közt szerepel fajtársaim olvasási szokásainak megfelelő oldal létrehozása. Megrendezésre kerülne az I. Györök utca görény szépségverseny, létrehoznék egy táplálkozási és alvási tanácsadó rovatot, ahol felkészült kollégák válaszolnának a olvasók üzeneteire. Támogatnám a független görény mozgókép alapítvány munkáját azzal, hogy fiatal rendezők rövidfilmjeit a blogon mutatnánk be. Kedveznékk az emberi nőstény példányoknak is, így minden hónapban lenne egy cikk, ami csak nekik szólna, illetve amikben különböző női témákat feszegetnénk. Minden héten felkerülne egy partyajánló is, amin a különböző népszerű Budapesti szórakozóhelyek programjai lenének, hogy milyen buli lesz és mikor. Ha szereted az állatokat, kérlek szavazz rám!

Gusztáv főherceg

 

A szavazás 2008. november 16. 16:30-kor indul és egészen 2008. november 27. 24:00-ig. tart. Szavazni a blogon lehet.

 

 



Ön szerint Keke mennyi sört érdemel ezért a posztért?
szerintünk: (5/5)
Eddigi eredmény: (5/5)


6 komment

Címkék: blog fejlesztés albérlet guszti

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorokutca26.blog.hu/api/trackback/id/tr26770851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mynameisbalazs 2008.11.16. 21:27:23

de ha már letelt a 3 csütörtök 13, akkor nem kellett volna beiktatni az új főszerkesztőt???

Keke · http://gyorokutca26.blog.hu 2008.11.16. 22:07:58

Jogos a kérdés. Erről a Györök utca 26. blog alapszabályának 12.§ 3. bekezdése rendelkezik:
"A főszerkesztő mandátumának lejárati időpontja és az új főszerkesztő beiktatásának időpontja között az operatív irányítást az egyszemélyes kuratórium végzi."

mynameisbalazs 2008.11.17. 17:47:43

és az kicsoda?:D

korrekt volt a válasz:D

Keke · http://gyorokutca26.blog.hu 2008.11.17. 17:59:48

Györök utca 26. blog alapszabálya 6.§ 1. bekezdés:
"Az egyszemélyes kuratóriumot egy személy alkotja."

6.§ 2. bekezdés:
"A kuratórium tagjainak nevét biztonsági okokból nem lehet nyilvánosságra hozni."

mynameisbalazs 2008.11.17. 20:26:59

így már minden más, de ha nyilvánosságra hoznátok a szabályzatot, nem lenne több kérdésem...

tüdőke 2008.11.19. 19:55:25

látom nem csak én unatkozom kurvára!
süti beállítások módosítása