Facebook

Linkek

Utolsó kommentek

Nedves est

2008.11.10. 17:58

 

Megint nagy bulinak igérkezett a nedves est. Ezúttal nem "titkoltuk" el hogy megyünk, mint legutóbb, szóltunk szinte mindenkinek, de így is alig mentünk páran. A Sáfrány utcában egyedül Roli látogatott meg minket, akin Bence újra kiélhette kártyatrükkjeit és mentalisa történeteit. Erre tett is Csecskó egy frappáns megjegyzést: "Itt mindenki mentalista? Csak én vagyok alkoholista?" Utunk innen a Ferencziek terére vezetett, ahol a Dream team legdrágább játékosa C.Sapó csatlakozott hozzánk. Metróval mentünk tovább, ahol Bence Rolit végig régi vívós storyjaival szórakoztatta. A Kőbánya kispesti  végállomáson kettéváltunk, én és C.Sapó meglátogattuk a közeli Mekit, a többiek pedig elindultak az uszoda felé, ahova egy 3/4 órás csúszással mi is megérkeztünk. A buli hangulatával nem volt gond, elképesztő hogy Csecsi még mindig olyan átéléssel tud szórakozni, mint egy 14éves:).  Volt két ismerős figura is, a "szerény" Kompi és Anettka személyében. Az este fénypontja talán akkor volt, amikor C.Sapó a medence közepén Keke mögé lopakodott és lehúzta róla a nadrágját. Be kell vallanom, ezúttal széphölgyekben hiányt szenvedtünk, de ez mégegyszer nem fordulhat elő. Hazafele nagyon jó sonyericsson-os buszunk volt, ahol Csecse nagy fáradalmai között C.Sapó-ba karolva utazott. Éjszakai 973as járatunkra átszállva Sziszkóval találkoztunk, akinek Keke büszkén mutatta az uszodából elhozott ereklyét. "San Fran Sziszkó"  

 


szólj hozzá: Buszon


szólj hozzá: Itt mindenki mentalista?


szólj hozzá: Metróra várva


szólj hozzá: Mentalisa, alkoholista

Figyelem!!!!Pénteken szenzációs bejelentések várhatóak!!!!



Ön szerint Dzsanni (Jani) mennyi sört érdemel ezért a posztért?
szerintünk: (5/5)
Eddigi eredmény: (3,7/5)


3 komment

Címkék: buli

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorokutca26.blog.hu/api/trackback/id/tr24761891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mynameisbalazs 2008.11.10. 20:55:00

Csecse! Hányan is mentetek végül haza???:D
ne feledd, a mentalistákkal csak a baj van

tüdőke 2008.11.10. 23:52:43

keke!veled ez majd még gyakran előfordul:)(hiány szép nőkben:)csecsével viszont egy húron pendülök!kompi előneve miko váltotzott keményről szerényre?:)

mynameisbalazs 2008.11.11. 14:19:25

:D
süti beállítások módosítása