Facebook

Linkek

Utolsó kommentek

Ronaldo ismét Tatán járt

2008.06.20. 16:08

 

A Portugálok tegnapi kínos veresége után Cristiano Ronaldo ismét kedvenc helyére, Tatára látogatott és nem szégyellte alkoholba fojtani a bánatát. Ismét a Pavilonnál sikerült lencsevégre kapnunk, don Francesco-s pezsgősüvegek társaságában. Az aznap esti Pletycafesec-es VIP bulin már az alkohol mámorától fűtve mesélte a Dream Team igazgatójának, hogy a Real Madrid még 80 millió eurót is adna érte, és hogy mekkora hiba volt visszautasítani azt a kecsegtető ajánlatot, hogy jóval kevesebb pénzért a Dream Teambe igazoljon. Ifj Furulyás a Dream Team igazgatója nem tűrte tovább az ittas ifjú portugál szavait, és elárult egy-két bizalmas infót a Dream Team sztárjáról C.Csapóról. A 2006-2007-es szezon után David Beckhamet, Roberto Carlost valamint nemkevés pénzt ajánlottak fel érte. De idén már egy 140 millió eurós ajánlattal állt elő Ramon Calderón. De C.Csapó nem eladó!! Ettől még Ronaldo szava is elakadt, fogta magát és elindult a pulthoz egy újabb italért, amelyet természetesen imádott kedvenc gyönyörű szép szőke pultosunk szolgált fel. Meg is akadt a portugál sztár szeme a csinos fiatal széphölgyön, többször kacsintgatott felé az este folyamán, bókolni is próbált, de sajnos senki sem értette Ronaldo portugál szavait, ideje lenne már megtanulnia angolul és akkor talán a csajozás is jobban menne.



Ön szerint Dzsanni (Jani) mennyi sört érdemel ezért a posztért?
szerintünk: (5/5)
Eddigi eredmény: (2,5/5)


2 komment

Címkék: sport tata

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorokutca26.blog.hu/api/trackback/id/tr63530931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2008.06.20. 16:19:45

Ha még Tatán tartózkodik Ronaldo, ifjú Furulyás kihívhatná holnap a THAC-pályára, h meglássa milyen csapatról maradt le!! =)
VÉGETEK FOSTALICSKÁK!!!

Keke · http://gyorokutca26.blog.hu 2008.06.20. 16:49:54

C.Sapó-val sem értek majd semmit holnap. Az nevet aki a végén nevet.
süti beállítások módosítása