Facebook

Linkek

Utolsó kommentek

Szia, Jesch Marci vagyok, a Morrisons

2008.02.04. 16:01

 
 
Napfényes délután volt, a mezőn tarkállottak a friss tavaszi virágok. Editke gondtalanul szaladgált a dús fűvel borított lankákon, mellette Morzsi kutya kergetődzött egy kis báránykával.
-Júj de szép az idő, júj de jól érzem magam. Futkározom a dús réten juppi- énekelgette a kislány.- Hol jártál báránykám? Zöld erdőben asszony…
-Csecse halkabban bulizzá’…
-Morris légyszi halkabban, mert a szívbeteg nő fölöttünk nem tud majd aludni.
Editke ágyából felpattanva, dühtől tajtékozva, a már maga mögött tudott 82 évét meghazudtolva, egy sprinter sebességével szaladt a földszinti lakás felé.
-Büdös kölkök majd jól feljelentem őket. Nem csinálnak ebből a házból diákszállót, már a múltkor is megmondtam nekik.- Dúlt-fúlt magában az idős asszony.
Már éppen csöngetni készült, amikor egy felettébb magas, rövid hajú, pirospozsgás arcú fiatalember lépet ki a lakásból.
-Kezit csókolom, elnézést kérünk, de hát nem gondolhatja komolyan, hogy mi jó kedvünkből tartózkodunk kapacitáson fölül ebben a lakásban. Nem jó kedvünkből alszunk öten hat négyzetméteren a kapacitáson fölül. Csak hát ugye mi szőlőtermesztők vagyunk, a szőlőtermesztéshez meg kell az ember ugye a préselés végett. Ahhoz hogy ki tudjunk préselni mindent ahhoz sok ember kell, mert a préselés egy emberigényes meló. Úgyhogy kezit csókolom de a szőlőtermesztőket hagyja békén mert mi csak préselünk. Tetszik érteni kezit csókolom.
Az ajtó zúgva csapódott be.
(based on a true story)


Ön szerint Keke mennyi sört érdemel ezért a posztért?


1 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorokutca26.blog.hu/api/trackback/id/tr83324999

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: click through the next page 2018.09.09. 01:49:36

Miért nincs barátnőd?-Hogyan szerezz barátnőt? - Hogyan szerezz barátnőt könnyedén?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m0rrI$ 2008.02.05. 10:17:03

hát igen...néha őszintén vállalni kell tetteinket:D
süti beállítások módosítása