Facebook

Linkek

Utolsó kommentek

Évzáró ünnepély

2009.07.08. 12:05

 

A diákok felsorakoznak, végre itt a VAKÁCIÓ, már csak az évzáró van hátra, néhány vers, iskola „izgató” beszédje, bizonyítvány osztás miegymás. A színpadon megjelenik valaki és felszólítja az egybegyűlteket, hogy énekeljék el a Himnuszt, mire a diákság torkaszakadtából kezdi ordítani, hogy:

„Trabanton szállni élvezet,
Gyorsabban száll, mint a képzelet,
Döcög és pöfög, hú, de kafa!
Az orrod alá dörgölő kispofa.”

 

Ez nem a szokásos matrózblúzos, tanulmányi eredményeket felsorolós, melegben elájulós évzáró. Nem bizony, ez a Sipos F-es, rengeteg jó csajos, Kaukázusos, vizsgákat temetős, 30Y-os, Vad Fruttikos, Közgáz Évzáró Fesztivál. Az évzáró (három)napirendjén a alábbi események szerepeltek:

1.§ Bent biztos sokba kerül a pia, vigyünk itthonról aztán majd becsempésszük; gondoltuk magunkban a fesztivál előtt. Elképzelésünknek megfelelően a kerítés tövénél bedobtuk a kiváló neszmélyi királylánykából kevert fröcsikénket a rendezvény területére. Mint ki jól végezte dolgát vásároltuk meg a belépőinket és próbáltunk meg elvegyülni a forgatagban. Első utunk nem lehetett más minthogy megkeressük a bedobott flakonokat. És itt kezdődtek a problémák, mert sikerült az egyetlen helyre bedobnunk a piát, amihez nem tudtunk hozzáférni, mivel az a backstage területe volt. Hiába könyörögtünk, fohászkodtunk, próbáltunk meg lefizetni mindenkit (a végén már több pénzt ajánlottunk mint amennyit az egész ért) nem jártunk sikerrel, míg végül egy kedves fiatalember némi vám fejében hajlandó volt kihozni nekünk az üdítőnket.

2.§ A sátor mögött csökkentettem a bennem felgyülemlett feszültséget, amikor egy magát raptornak nevező srác kergetett éppen néhány csajt a magas fűben és közben ezt kiabálta: „elharapom a combotokat!”. Tanulság: soha ne menj a magas fűbe.

3.§ Mint ahogy a bevezetőben is említettem a legnagyobb nagyszínpadozás Sipos F Tamás művészúr koncertjét követte. Sajnos barátaimmal hiába kiabáltuk, hogy táncolj pléjboj, a nagy sikerű sláger elmaradt, mindezek ellenére Árpi mégis úgy gondolta, hogy az énekes megérdemel egy jó pofa sört. A biztonságiak meg nem így gondolták...

4.§ Túl sok HIMYM-t néztünk mostanában mert egyszer csak azt vettem észre hogy Dönci a hasát mutogatja több csajnak és közben azt meséli, hogy előző nap annyira bekarmoltunk, hogy ő magára tetováltatott néhány pillangót. A sztori igaz csak nem osztogatnak hanem fosztogatnak. Valóban bebaszcsiztunk kissé, a tetkót azonban valami turbó rágóból szerezte és vizes szivaccsal rakta magára. A csajok viszont ezt nem tudták és egész éjszaka barátomat „vigasztalták”, hogy ne féljen manapság már könnyen el lehet tüntetni a félresikerült tetoválásokat. Ennyire szar és mégis működő csajozós dumát sem hallottam még.

5.§ Hajnalodott mikor valaki kiugrott az ágyból mert a barátja már várt reá, egy kordéval, hogy együtt parádézzanak a sörsátor közepén. Természetesen mi sem voltunk restek és egyből beálltunk segíteni minél sikeresebbé tenni a produkciót. (lásd videó)

 

Az évzáró befejeztével nem maradt más hátra, mint hogy otthon megmutassuk bizonyítványunkat.

 

A Közgáz évzáró fesztivál 2009 évben elért eredményéről.

Magatartás: botrányos
Szorgalom: kitartó
Ének-zene: alternatív
Külalak: nem annyira plázacicás mint vártuk
Testnevelés: sörhasra(egyetemista izom) gyúrós
Tánc és dráma: fűben fetrengős

 

 

 

 

 

 

Mulasztott órák száma: 3 óra/fő ebből igazolt 0/fő igazolatlan 3/fő

A fesztivál továbbhaladása: a 2010-es évben is megrendezésre kerülhet.

Jegyzet: a fergeteges hangulatért dicséretet kapott.



Ön szerint Keke mennyi sört érdemel ezért a posztért?
szerintünk: (5/5)
Eddigi eredmény: (5/5)


1 komment

Címkék: fesztivál tata buli fesztivalsztori fesztiválsztori közgáz évzáró fesztivál

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorokutca26.blog.hu/api/trackback/id/tr871234009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

giorgio (Gyurka) 2009.07.08. 15:44:47

ez egy igen szép hétvége volt.
süti beállítások módosítása