Facebook

Linkek

Utolsó kommentek

12. PROHOT-BORNAPI EZERJÓ KUPA

2009.10.26. 22:00

 

A múlt hétvégén rendezték a 12. PROHOT-BORNAPI EZERJÓ KUPA rallyt. A verseny 8 gyorsasági szakaszon került megrendezésre, valamint szombaton az Oroszlány - Pusztavám szakaszon a prológ, ami az esős idő miatt nagyon látványosra sikeredett. Az eső vasárnap sem könnyítette a versenyzők dolgát a csúszós "fehér" aszfaltos pályákon.
A Toma - Kerényi páros toronymagasan vezette az A6 kategóriát, az 1. gyorsasági szakaszon a Mitsubishi Lancer EVO VI. al versenyző Gurdonék mögött abszolút 2. helyen autóztak és továbbra is 3-4 időket produkáltak. Sajnos az 5. szakaszon behibáztak, az autó nehezen indult újra ezért 1 perces veszteséget könyvelhettek el. Így a verseny végére az A6 kategória 3. helyét és az abszolút értékelés 6. helyét nyerték el.
A volános csapat többi tagja is behibázott: az Opel Kadettal versenyző Tréznik János - Balogh László páros a H2 kategória 6. helyezést érték el. A Ladával versenyző Gazdik László - Ruga Endre páros az A6 kategória 7. helyén végeztek.



Ön szerint Keke mennyi sört érdemel ezért a posztért?
szerintünk: (5/5)
Eddigi eredmény: (3,7/5)


Szólj hozzá!

Címkék: sport rallye toma zoltán kerényi lászló

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorokutca26.blog.hu/api/trackback/id/tr251477485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása